Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Δόξα Λευκάδας, 14η ομάδα της Basket League

Η Δόξα Λευκάδας, 14η ομάδα της Basket League

Θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στις 8 Οκτωβρίου

Είναι πλέον επίσημο, η Δόξα Λευκάδας είναι η ομάδα που θα αντικαταστήσει την Κηφισιά στην Basket League, καθώς η ειδική Επιτροπή Αδειοδότησης, αποφάσισε και προτίμησε την δική της υποψηφιότητα από αυτές του Αρκαδικού, του Ηρακλή, της Καβάλας, του Πανιωνίου, και του Ηρακλείου, οι οποίες διεκδικούσαν την 14η θέση στην Basket League.

Η σημερινή μέρα είναι μέρα χαράς για τους κατοίκους και τους ανθρώπους της ομάδας της Λευκάδας, καθώς από σήμερα η Δόξα θα αγωνίζεται στην Α΄1 κάτι το οποίο γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μόνο γρουσούζικη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η Τρίτη και 13ης , διότι αυτή η μέρα θα μείνει χαραγμένη ως ιστορική μέρα για την Λευκάδα. Η ειδική Επιτροπή Αδειοδότησης πήρε την απόφαση να δώσει το χρίσμα στην ομάδα από την Λευκάδα, και να γίνει αυτή η ομάδα που θα αντικαταστήσει την Κηφισιά. Η Δόξα Λευκάδας ήταν η ομάδα που πήρε τρεις ψήφους έναντι δυο του Ηρακλείου.

Από σήμερα οι άνθρωποι της Δόξας εργάζονται ακατάπαυστα για να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη της σεζόν, στην οποία θα υποδεχτούν τον ΠAOK στις 8 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports