Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πατρινοί πρωταθλητές Μπάντμιντον στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

Πατρινοί πρωταθλητές Μπάντμιντον στο Βαλ...

Mε την Εθνική ομάδα

Άλλη μία διάκριση για το πατραϊκό μπάντμιντον, όπου αθλητές της πόλης μας θα συμμετάσχουν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα ο Σωτηρόπουλος (Απολλώνιος Πάτρας) θα ξεκινήσει πρώτος την προσπάθεια στην Βουλγαρία.

Στη συνέχεια σειρά θα πάρουν οι Μαντούκα και Κτενάς (ΝΕΠ) που αγωνίζονται στους Βαλκανικούς που θα διοργανώσει η χώρα μας στην Αλεξανδρούπολη.

Η Ελληνική ομάδα θα αναχωρήσει στις 12 του μήνα με τον Σωτηρόπουλο Άκη για το Βαλκανικό πρωτάθλημα παμπαίδων παγκορασίδων, που θα πραγματοποιηθεί στην Βουλγαρία. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην Φιλιπούπολη, 14 με 16 οκτωβρίου, όπου οι αθλητές μας θα αγωνιστούν στο ομαδικό και στο ατομικό αγώνισμα.

Επίσης οι Κτενάς Γιώργος και Μαντούκα Ηλιάννα, θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα για το Βαλκανικό που θα γίνει στην κατηγορία νέων ανδρών-γυναικών στην Αλεξανδρούπολη 27-30 τον ιδιο μήνα.

Οι αθλητές μας επιλέχθησαν με βάση τα αποτελέσματα από τα πανελλήνια πρωταθλήματα. Το γεγονός ότι καλούνται οι αθλητές μας στην εθνική ομάδα είναι κάτι ιδιαίτερα τιμητικό για τους συλλόγους Μπάντμιντον της Πόλης μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάντμιντον: "Χάλκινη" η Δεληβοριά της ΝΕΠ στην Σερβία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports