Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Η Ολυμπιάδα θέλει να γίνει θεσμός το τουρνουά της

Βόλεϊ: Η Ολυμπιάδα θέλει να γίνει θεσμός...

Δυνατές αναμετρήσεις το Σαββατοκύριακο

Η Ολυμπιάδα διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (8-9 Οκτωβρίου) ένα δυνατό τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων της Βόλεϊ Λιγκ. Συγκεκριμένα εκτός από την Ολυμπιάδα θα συμμετάσχουν ο Παναθηναϊκός, η Παναχαϊκή και ο Ηρακλής Χαλκίδας, όπου αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Οι "πορτοκαλί" παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου μιλώντας για το μεγάλο στόχο του να μπορέσουν να κάνουν ακόμη πιο γνωστό το βόλεϊ στην πόλη μας και το τουρνουά θεσμό.

Ξεκινώντας ο ταμίας της Ολυμπιάδας Βασίλης Γαλάνης, τόνισε: "Πήραμε την απόφαση σαν διοίκηση να διοργανώσουμε ένα δυνατό τουρνουά στο γήπεδό μας με ομάδες της Α1 Εθνικής, θέλοντας να προβάλουμε το άθλημα στην πόλη μας, αλλά και να δώσουμε την ευκαιρία στην ομάδα μας να δώσει δυνατά παιχνίδια.

Η παρουσία του Παναθηναϊκού, της Παναχαϊκής και του Ηρακλή Χαλκίδας που δέχθηκαν την πρόσκληση μας τιμά ιδιαίτερα. Καλούμε τους φίλους του βόλεϊ και όχι μόνο να έρθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες".

Ο γενικός αρχηγός βόλεϊ της Ολυμπιάδας, Τάκης Κανελλόπουλος, είπε: "Στόχος της Ολυμπιάδας είναι να δημιουργήσει ένα τουρνουά γιορτή για το βόλεϊ και την πόλη με μεγάλες ομάδες. Θέλουμε αυτό το τουρνουά να γίνει θεσμός και να το πραγματοποιούμε κάθε χρόνο.

Στόχος με αυτούς τους αγώνες είναι να καταφέρουμε να κάνουμε γνωστό το άθλημα του βόλεϊ και στις μικρότερες ηλικίες, ενώ ταυτόχρονο να δώσουμε και άλλη αίγλη στην πόλη".

Από την πλευρά των παικτών ο αρχηγός της Ολυμπιάδας, Αντώνης Φιλίππου, δήλωσε: "Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φανούμε αντάξιοι αυτών των αγώνων κόντρα σε ισχυρές ομάδες που θα φιλοξενήσουμε. Θα επιδιώξουμε να κάνουμε θεσμό το τουρνουά μας".

Στο τέλος το λόγο πήρε ο προπονητής της Ολυμπιάδας, Άκης Δαρείος, λέγοντας: "Το καλοκαίρι όπου κάναμε τον σχεδιασμό για την προετοιμασία της ομάδας, έπεσε στο τραπέζι η ιδέα για την διοργάνωση ενός τουρνουά υψηλού επιπέδου. Μας άρεσε η ιδέα και έτσι προσπαθήσαμε και με την βοήθεια, διοίκησης, τεχνικού τιμ, ΜΜΕ να το πραγματοποιήσουμε. Είναι ένα τουρνουά που θα προβάλει την πόλη, το βόλεϊ και την ομάδα μας. Σκοπός μας είναι η ανάδειξη του αθλήματος που υπηρετούμε και να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο καταρχήν και στον φιλέ ακολούθως" και πρόσθεσε:

"Αποφασίσαμε να μην μπούμε στην διαδικασία μικρού και μεγάλου τελικού, αλλά σε ορισμό αγώνων για να τιμήσουμε όλες τις ομάδες που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας. Είναι τιμή που θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό, όπως είναι τιμή και η συμμετοχή των άλλων ομάδων στο τουρνουά.

Θέλω να πιστεύω ότι και ο κόσμος θα ανταποκριθεί και οι ομάδες θα μείνουν ικανοποιημένες. Ευχαριστώ τους χορηγούς που στηρίζουν το τουρνουά και την προσπάθεια μας και τους χορηγούς επικοινωνίας, που βοήθησαν στην προβολή".

* Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση του συλλόγου και όποιος επιθυμεί θα μπορεί να δίνει 2 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Στην τελική ευθεία για το τουρνουά της Ολυμπιάδας

Bόλεϊ: Η Ολυμπιάδα νίκησε με 3-1 σετ την Καλαμάτα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports