Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Καινοτόμα υπηρεσία από τους ειδικούς των μαλλιών στην πόλη μας

Πάτρα: Καινοτόμα υπηρεσία από τους ειδικ...

Το Κομμωτήριο Μυκωνιάτης Κωνσταντίνος πρωτοπορεί

Μια ακόμα καινοτόμα υπηρεσία από τους ειδικούς των μαλλιών κάνει την εμφάνιση της στην πόλη μας. Το Κομμωτήριο "Μυκωνιάτης Κωνσταντίνος" καινοτομεί για ακόμα μια φορά προσθέτοντας στην πλούσια μέχρι τώρα γκάμα των υπηρεσιών του και τη θεραπεία κερατίνης.

Η θεραπεία κεράτινης αφορά το γυναικείο αλλά και το αντρικό φύλλο καθώς τα οφέλη που έχει είναι προνομιούχα και για τους δυο.

Λίγα λόγια για την θεραπεία κεράτινης

Η θεραπεία κεράτινης είναι ένα 100% φυτικό προϊόν χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών που στοχεύει καθαρά στην καλύτερη ενυδάτωση των ταλαιπωρημένων και μη μαλλιών. Πείτε αντίο στα  άτονα σγουρά κατσαρά σπαστά θαμπά μαλλιά χωρίς κίνηση και υφή.

Νιώστε φυσικό ίσιο αποτέλεσμα στα μαλλιά σας χωρίς να σπαταλάτε  ώρες για το styling τους. Η ειδική φόρμουλα της νανοκερατίνης διεισδύει μέσα στην τρίχα και σφραγίζει ένα τέλειο αποτέλεσμα στα μαλλιά σας που διαρκεί έως και 5 μήνες.

Μην χάνετε λοιπόν την ευκαιρία να γνωρίσετε το κορυφαίο προϊόν της αγοράς αυτή τη στιγμή από το κομμωτήριο Μυκωνίατης Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος και η ομάδα του είναι πάντα διαθέσιμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας καθώς και να σας ενημερώσουν με μια συνέδρια για τις παροχές του προϊόντος τους εντελώς δωρεάν

Τα τηλέφωνα της επιχείρησης είναι ‎2610 433-330 και η ιστοσελίδα της επιχείρησης www.mk-hairstudio.gr

Facebook Mykoniatis konstantinos Instagram @mk_hairstudio

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά