Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Διπλό ανόδου της Παναχαϊκής στο Ζευγολατιό - Επικράτηση με 2-0

Διπλό ανόδου της Παναχαϊκής στο Ζευγολατ...

Φωτάκης και Μωραΐτης οι σκόρερ για τους κοκκινόμαυρους

Πρώτο διπλό για την Παναχαϊκή στο φετινό πρωτάθλημα. Οι κοκκινόμαυροι επικράτησαν με 2-0 στο Ζευγολατιό της τοπικής ομάδας.

Οι κοκκινόμαυροι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο που έχει πλαστικό χλοοτάπητα αλλά και είναι και σαφώς μικρότερος από του Παμεπλοπονησιακού.

Όσο περνούσε η ώρα η Παναχαϊκή ανέβαινε στο παιχνίδι και πίεζε το Ζευγολατιό. Στο τελευταίο 20λεπτο του ημιχρόνου κυριάρχησε στο γήπεδο και δημιούργησε 4 σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Οι παίχτες των κοκκινόμαυρων δεν είχαν την ψυχραιμία όμως και δεν στάθηκαν τυχεροί.

Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο με το Ζευγολατιό να χάνει την μοναδική του ευκαιρία στο παιχνίδι στο 50ο λεπτό.

Αυτό αφύπνισε τους κοκκινόμαυρους, που έκλεισαν την τοπική ομάδα στα καρέ της και το τελευταίο μισάωρο «σφυροκοπούσε» προσπαθώντας να πετύχει κάποιο τέρμα.

Αυτό το κατάφερε στο 75ο λεπτό όταν ο Ελευθεριάδης ανατράπηκε από τον Ατματζίδη και η Παναχαϊκή κέρδισε το πέναλτι αλλά και την κόκκινη κάρτα του παίχτη του Ζευγολατιού.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γιώργος Φωτάκης. Ο έμπειρος μέσος πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τους κοκκινόμαυρους.

Φτερά έδωσε το γκολ στους κοκκινόμαυρους που αγωνίζονταν και με παίχτη παραπάνω.

Έτσι στο 86ο λεπτό μετά από πολύ όμορφη κάθετη μπαλιά του Βλάχου, ο Μωραΐτης κινήθηκε στην περιοχή και πέτυχε το τελικό 2-0.

Μόνη της στην δεύτερη θέση η Παναχαϊκή που την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο την Δόξα Μεγαλόπολης.

*Η Παναχαϊκή κράτησε το μηδέν στην άμυνα και στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

*Μετά το 10ο λεπτό μπήκαν στο γήπεδο οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση.

Γύρω στα 250 άτομα έχουν ταξιδέψει από την Πάτρα και τις γύρω περιοχές με τα σημαντικότερα κλαμπ των οργανωμένων να έχουν εκπροσώπηση.

*Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τιμήθηκε και ο γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής, Κώστα Κατσουράνης για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γκολ: Φωτάκης(πεν.) 75’ , Μωραΐτης 86’

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Χούσα, Λαμπρόπουλος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Φωτάκης, Πολυχρόνης, Γκίνο, Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης και Σιαλμάς

Ζευγολατιό: Τσέλιος,Χατζηστάμου, Χουσελάς, Μπενέσης, Ευθυμιάδης, Σιγάλας, Ατματζίδης, Βιδάλης, Χρυσαφίδης, Παϊνέσης, Μαλαχάτης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε το LIVE της μεγάλης νίκης της Παναχαϊκής στο Ζευγολατιό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports