Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έξι μετάλλια κατέκτησε στον Πανελλήνιο Αγώνα Τοξοβολίας στην Πάτρα ο Α.Σ. Προαστείου

Έξι μετάλλια κατέκτησε στον Πανελλήνιο Α...

Την περασμένη Κυριακή18/9/2016 - Η ομάδα αγωνίστηκε με 14 αθλητές

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Πανελλήνιος Αγώνας τοξοβολίας Α.Χ. για τον Α.Σ. Προαστείου στον αγωνιστικό και οργανωτικό τομέα. Η ομάδα αγωνίστηκε με 14 αθλητές και κατέκτησε 6 μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα κι όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, η ομάδα κατέκτησε 2 ασημένια μετάλλια με τους: Μίλλερ Δημήτρη στην κατηγορία ολυμπιακού τόξου παίδων 40μ. και τον Καρπέτα Γιώργο στο Ολ. τόξο αναπτυξιακό εφήβων 30μ. Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι: Ζαχαράκης Σπυρίδων στην κατηγορία Ολ. τόξο παμπαίδων 25 μ., Κουφοπαύλου Δανάη Ολ. τόξο πανκορασίδων Β΄, Λαμπρόπουλος Γιώργος Ολ. τόξο αναπτυξιακό εφήβων 30μ. και ο οκτάχρονος  Μαλιούκης Ελευθέριος στην κατηγορία ολ. Τόξο παμπαίδων Β'.

Σημαντικές θέσεις έλαβαν οι: Κάζουρας Παναγιώτης 5ος στην κατηγορία ολ. Τόξο ανδρών Β΄, Κατριμπούζας Νίκος 6ος στην ίδια κατηγορία, Παπαδημάτος Κων/νος 5ος στην κατηγορία ολ. Τόξο εφήβων Α΄, Γκούμας Νικος 5ος και  Δημακόπουλος Αθανάσιος 7ος στην κατηγορία Παμπαίδων Β΄ ολ. Τοξο, Καρακίτσος Άγγελος 6ος Παμπαίδων Β΄, Λιόντου Βασιλική 12η στην κατηγορία αναπτυξιακό γυναικών και Οικονομόπουλος Γιάννης 13ος στην κατηγορία αναπτυξιακό ανδρών ολ. Τόξο. 30μ.

Τον αγώνα έκριναν η διεθνής κριτής Πλακούδα Κατερίνα, ο εθνικός κριτής Τζούμας Κων/νος και οι δόκιμοι κριτές Κωνσταντινίδη Χριστιάννα και Κάζουρας Ιωάννης με εξαιρετική παρουσία.

Τα μετάλλια και οι θέσεις είναι ακόμα πιο λαμπρές γιατί όλοι οι αθλητές βοήθησαν στην οργάνωση και υλοποίηση του αγώνα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου του Προαστείου Πατρών συγχαίρει δημοσίως και ευχαριστεί:

· Τους αθλητές και τα μέλη του για την όλη τους προσπάθεια

· Τον Δήμο Πατρέων που πρόσφερε τα μέγιστα, την Διοικούσα επιτροπή του Σταδίου κι ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Πετρόπουλο Τάκη καθώς και όλους όσους συνεργάστηκαν και πέτυχαν να αποσπάσουν τα συγχαρητήρια από τους εκπροσώπους-μέλη της ομοσπονδίας και όσους συμμετείχαν στον αγώνα.

· Την Green Cola και τους συνεργάτες της για την χορηγία που πρόσφεραν δροσερά αναψυκτικά και συμμετείχαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports