Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή - Κατσουράνης: "Χτίζεται μια ομάδα με ευρωπαϊκή κουλτούρα και στόχο να γεμίσει το γήπεδο από Πατρινές οικογένειες"

Παναχαϊκή - Κατσουράνης: "Χτίζεται ...

Η πρώτη συνέντευξη Τύπου - Αύριο η επίσημη παρουσίαση - Την Κυριακή ο πρώτος αγώνας στο Παμπελοποννησιακό

Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Παναχαϊκή παρουσίαστηκαν όχι μόνο οι στόχοι για τη νέα σεζόν, αλλά και η νέα φιλοσοφία της νέας ομάδας. Εκεί για να μιλήσουν για τη νέα αρχή βρέθηκαν ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κώστας Κατσουράνης, ο προπονητής Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο γενικός αρχηγός Τάκης Κυριακόπουλος, οι παίκτες Κώστας Χαλκιάς και Γιώργος Φωτάκης, και ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Κωνσταντινίδης.

Καλωσόρισε εκ μέρος της Παναχαϊκής Συμμαχίας ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, αναφέροντας: "Mπορεί αυτήν την στιγμη να είμαστε 15 μέλη στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" οι οποίοι θελουμε να βοηθήσουμε την Παναχαϊκή να βρεθεί εκεί που της αξίζει, όμως στην συνέχεια θέλουμε να γίνουμε 20 ή 50 ή περισσότεροι, καθώς η ομάδα "ανήκει" σε ολους τους Πατρινούς".

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος μίλησε για την Παναχαϊκή που ονειρεύεται αλλά και θέλει να δει. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας: "H ομάδα κτίζεται με όραμα αλλά και Ευρωπαϊκή κουλτούρα, και φυσικά βασίζεται στους Πατρινούς ποδοσφαιριστές αλλά και τις οικογένειες της Πάτρας". Εστίασε στα θέματα τα οποία κάνουν μια ομάδα μεγάλη, αλλά και μια ομάδα δεμένη. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής: "Η Παναχαϊκή χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της", όμως επισήμανε ότι "πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα η ομάδα πρώτα, έτσι ώστε το γήπεδα να γεμίσει από τις πατρινές οικογένειες".

Δεύτερος τον λόγο πήρε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, ο οποίος δήλωσε έτοιμος για τα καθήκοντα του και πρόσθεσε ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί, έτσι ώστε η Παναχαϊκή να ξαναγυρίσει στις δόξες της.

Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας στάθηκε στον ελάχιστο χρόνο που είχαν στην διάθεση τους οι ποδοσφαιριστές να προετοιμαστούν κατάλληλα, αλλά και στην όρεξη που υπάρχει από όλους για την νέα χρονιά. Έπειτα τον λόγο πήραν οι «πρωταγωνιστές» της ομάδας, με τον Κώστα Χαλκιά να μιλάει πρώτος, εστιάζοντας σε αυτή την νέα προσπάθεια και αρχή που κάνει η Παναχαϊκή αλλά και στο πόσο σίγουρος νιώθει γι αυτήν την προσπάθεια. Επόμενος ήταν ο Γιώργος Φωτάκης ο οποίος, ευχαρίστησε τους ιθύνοντες της ομάδας που τον εμπιστεύτηκαν, και με την σειρά του δήλωσε έτοιμος γι αυτήν την «αρχή». Τελευταίος τον λόγο πήρε ο  πατρινός αρχηγός της ομάδας Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος επισήμανε ότι όλοι πρέπει να ξυπνήσουμε αυτόν τον γίγαντα που κοιμάται που δεν είναι άλλος από την Παναχαϊκή, και συμπλήρωσε ότι όλοι πρέπει να είμαστε στο πλευρό της ομάδας.

Πάντως σε αυτό που συμφώνησαν όλοι, είναι ότι η ομάδα κοιτάζει μπροστά έχοντας ευρωπαϊκά πρότυπα αλλά και πολύ δουλειά στο παρόν έτσι ώστε να «ανταμειφθούν» στο μέλλον, και φυσικά να γεμίσει το γήπεδο με οικογένειες της Πάτρας που θα πηγαίνουν στο γήπεδο και θα αισθάνονται περήφανοι για την Παναχαϊκή.

Αύριο ακολουθεί η επίσημη παρουσίαση της ομάδας για τους χιλιάδες φίλους και οπαδούς, η όποια θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στις 8 το βράδυ στο Επιμελητήριο Αχαΐας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό team της ομάδας ενώ θα μιλήσει και ο Τεχνικός Διευθυντής Κώστας Κατσουρανης. Και φυσικά θα παρουσιαστεί και η καινούργια φανέλα που θα φορούν φέτος οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής.

Και συνέχεια την Κυριακή 11 Σεπτέμβριου οπότε η Παναχαϊκή δίνει τον πρώτο της επίσημο αγώνα με τον Παναργειακό στο πλαίσιο του πρωταθλήματος στις 5 το απόγευμα στο Παμπελοποννησιακο Στάδιο.

Παναχαϊκή - Κατσουράνης: "Χτίζεται μια ομάδα σε Ευρωπαϊκά πρότυπα. Προτεραιότητα οι γυναίκες και τα παιδιά"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports