Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Moto GP: Τρομακτικό ατύχημα στην Βρετανία-ΒΙΝΤΕΟ

Moto GP: Τρομακτικό ατύχημα στην Βρετανία-ΒΙΝΤΕΟ

Μπάζ και Εσπαργκαρό συγκρούσθηκαν στην δεύτερη στροφή

Διεκόπη ο αγώνας της μεγάλης κατηγορίας στο Silverstone πριν συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος λόγω σοβαρού ατυχήματος που συνέβη στη στροφή 2 και στο οποίο ενεπλάκησαν ο Loris Baz με τον Pol Espargaro. Οι δυο αναβάτες ήρθαν σε επαφή και ενώ επιτάχυναν με αποτέλεσμα να πέσουν άσχημα στο έδαφος, να συρθούν στα χώματα και να ξαναμπούν στην πίστα την ώρα που οι μοτοσυκλέτες του έφερναν ανεξέλεγκτα τούμπες.

Με σοβαρό ατύχημα ξεκίνησε ο αγώνας του Σίλβερστοουν για το Moto GP. Λίγο μετά την εκκίνηση ο Λορίς Μπαζ έκανε λάθος και ακούμπησε τον Πολ Εσπαργκαρό από αριστερά, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έχουν μία τρομακτική πτώση.

Το συμβάν έφερε την κόκκινη σημαία και τη διακοπή του αγώνα, που σημαίνει επανεκκίνηση με την ίδια κατάταξη που έγινε η εκκίνηση, αφού αυτό προβλέπουν οι κανονισμοί, σε περίπτωση που ο αγώνας διακοπεί στους δύο πρώτους γύρους.

Όσο για την κατάσταση των δύο αναβατών, ο Εσπαργκαρό αποχώρησε με φορείο έχοντας τις αισθήσεις του, ενώ ο Μπαζ παρέμεινε για αρκετή ώρα στην πίστα.

Αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ της πίστας, αποχώρησε με ασθενοφόρο, όμως και αυτός είχε τις αισθήσεις του, αφού χαιρέτισε και τον κόσμο. Έτσι, μένει να δούμε αν αμφότεροι έχουν υποστεί κάποια σοβαρή ζημιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports