Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Εξασφάλισε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα - Ξεκινάει τη στελέχωση της ομάδας Παίδων

Παναιγιάλειος: Εξασφάλισε ασφαλιστική κα...

Δείτε τις ημέρες και τις ώρες των δοκιμαστικών για την ομάδα Παίδων

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιγιάλειος με την οποία ανακοινώνει ότι κατάφερε να εξασφαλίσει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Τέλος καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους νέους  που έχουν γεννηθεί από το 2001 μέχρι το 2003 να παραστούν την προσεχή Δευτέρα στο γήπεδο Τέμενης για να δοκιμαστούν για τη στελέχωση της ομάδας νέων Κ15.

Δείτε τις ανακοινώσεις:

Εξασφαλίστηκαν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα – τακτοποιήθηκαν εκκρεμότητες προς ΠΣΑΠ και δήμο Αιγιάλειας

''Από την «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» γίνεται γνωστό πως, κατόπιν ενεργειών τής διοίκησης, εξασφαλίστηκε η φορολογική αλλά και η ασφαλιστική ενημερότητα.

Επίσης, τακτοποιήθηκαν στο σύνολό τους οι όποιες οικονομικές (κυρίως) εκκρεμότητες υπήρχαν προς τον Π.Σ.Α.Π. (Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) και το δήμο Αιγιάλειας.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιγιάλειος με την οποία ανακοινώνει ότι κατάφερε να εξασφαλίσει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Τέλος καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους νέους  που έχουν γεννηθεί από το 2001 μέχρι το 2003 να παραστούν την προσεχή Δευτέρα στο γήπεδο Τέμενης για να δοκιμαστούν για τη στελέχωση της ομάδας νέων Κ15''

Δοκιμαστικά για τη νέα Ομάδα Παίδων (Κ15)

''Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ενόψει της στελέχωσης της νέας Ομάδας Παίδων (Κ-15) διοργανώνει δοκιμαστικά το διήμερο, Δευτέρα και Τρίτη 29 και 30 Αυγούστου, προκειμένου να επιλεγούν οι ποδοσφαιριστές που θα την πλαισιώσουν.

Στα δοκιμαστικά, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο Τέμενης, από τις 4μ.μ. έως τις 6μ.μ., έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι γεννηθέντες τα έτη 2001, 2002 και 2003, οι οποίοι πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 3.30μ.μ., φέροντας μαζί τους αθλητικό υλικό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να πάρουν πληροφορίες από τον υπεύθυνο της Ομάδας, Τάκη Βαγενά (τηλ. 6972-721216).''

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports