Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: "Κόκκινη κάρτα" στο πρωτάθλημα!

Σούπερ Λίγκα: "Κόκκινη κάρτα" ...

Με ενδιαφέρον από όλους τους εμπλεκόμενους αναμένεται η επίσκεψη της ΦΙΦΑ στις 29 Αυγούστου

Στα χέρια του υφυπουργού Σταύρου Κοντονή βρίσκεται το προσχέδιο της απόφασης για την αναβολή του πρωταθλήματος στη Σούπερ Λίγκα που επρόκειτο να αρχίσει το Σάββατο. Η νομική υπηρεσία του υφυπουργείου, χτένισε προσεκτικά το κείμενο, έτσι ώστε να μην αφήνει… παράθυρα ανοιχτά σε τυχόν προσφυγές από τους εμπλεκόμενους.

Η θέση του υφυπουργού είναι σαφής: «Δεν αρχίζει πρωτάθλημα με πρόεδρο της ΕΠΟ τον Γιώργο Γκιρτζίκη». Αυτός είναι και ο λόγος που στο τελικό κείμενο που θα δοθεί στη δημοσιότητα, αύριο, εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην αναβληθεί μόνο η πρώτη, αλλά και η δεύτερη αγωνιστική.

Η ΕΠΟ, αλλά και η Superlegue με τη σειρά τους εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσφύγουν σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του υπουργείου αμέσως μετά την ανακοίνωση του κ.Κοντονή.

Ειδικά η Superleague μπορεί από τους τέσσερις ισχυρούς, οι τρεις να τάσσονται υπέρ της αναβολής του πρωταθλήματος (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ), αλλά είναι δέσμια των συμβολαίων της με τη Nova. Ηδη από πέρσι και πρόπερσι υπάρχουν σε εκκρεμότητα ρήτρες πολλών εκατομμυρίων ευρώ και με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος απειλούνται και άλλες. Αυτό σε συνδυασμό με την «μαύρη τρύπα» στα ταμεία της, που φθάνει τα τρία εκ. ευρώ, κάνει ασφυκτικό το οικονομικό της περιβάλλον.

Με ενδιαφέρον από όλους τους εμπλεκόμενους αναμένεται η επίσκεψη της ΦΙΦΑ στις 29 Αυγούστου. Τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη θα συνοδεύει ομάδα νομικών της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται σε δύο θέματα:

- Εάν η ΦΙΦΑ ορίσει προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ

- Και εάν συμβεί αυτό, το σημαντικότερο, η διάρκεια της θητείας της. Εάν για παράδειγμα είναι ετήσια, τότε τινάζεται στον αέρα ο προγραμματισμός των εκλογών της ομοσπονδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΕΠΟ απειλεί τον Σταύρο Κοντονή με προσφυγή

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports