Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ρίο 2016: Τα περίεργα των Ολυμπιακών Αγώνων- Προτάσεις γάμου στην απονομή- Βουτιές στο ταρτάν για το...χρυσό και άλλα πολλά...ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ρίο 2016: Τα περίεργα των Ολυμπιακών Αγώ...

Από προτάσεις γάμων μέχρι βουτιές στην γραμμή του τερματισμού

Οι Ολυμπιακοί αγώνες του Ρίο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, μεγάλες επιδώσεις και θεαματικές αναμετρήσεις. Αυτά που κλέβουν την παράσταση είναι τα καθημερινά απροσδόκητα περιστατικά.

Από την δίψα για νίκη που σε οδηγεί να βουτήξεις στον τερματισμό ή να βουλιάξεις(!) κάποιον αντίπαλο μέχρι προτάσεις γάμου, που πέφτουν βροχή!

Μια από τις συγκινητικές στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο είχαμε κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων στις καταδύσεις, όταν η Κινέζα Ζι Χε δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της.

Η Ζι Χε κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στις καταδύσεις όμως το καλύτερο «δώρο» ήρθε λίγο μετά την απονομή.

Ο σύντροφός της, Γκιν Κάι, γονάτισε μπροστά της κρατώντας το μονόπετρο και η Ζι Χε ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας φυσικά το «ναι» στην πρόταση γάμου του καλού της ενώ ο κόσμος δεν σταμάτησε να χειροκροτεί.

Η Σόνε Μίλερ χάρισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές όλων των εποχών. Με βουτιά στον τερματισμό κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 400 μέτρων.

Μοναδικός ήταν ο τερματισμός στην κούρσα των 400 μέτρων γυναικών. Η Σόνε Μίλερ από τις Μπαχάμες αν και προηγούνταν με καθολική διαφορά για περίπου 300 μέτρα, είδε την Αλισον Φίλιξ να καλύπτει την απόσταση και να την απειλή στη μονομαχία για το χρυσό.

Έχοντας στο μυαλό το ασημένιο μετάλλιο, η Γαλλίδα κολυμβήτρια Ορελί Μίλερ ξέχασε τα όρια της αθλητικής συμπεριφοράς, βουλιάζοντας την Ιταλίδα Ρακέλ Μπρούνι.

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τον τερματισμό των 10χλμ ανοικτής θαλάσσης, η Μίλερ βούλιαξε τη Μπρούνι, ακουμπώντας πρώτη την πλακέτα τερματισμού, εμποδίζοντας την Ιταλίδα.

Οι διοργανωτές ακύρωσαν την Γαλλίδα αθλήτρια, με αποτέλεσμα να χάνει το ασημένιο μετάλλιο, εξαιτίας της αντιαθλητικής της συμπεριφοράς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports