Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Bόλεϊ: "Αργυροί" οι παμπαίδες της ΕΑΠ

Bόλεϊ: "Αργυροί" οι παμπαίδες της ΕΑΠ

Ένα σκαλί παραπάνω από την προηγούμενη χρονιά

 

Ένα σκαλί παραπάνω από την προηγούμενη χρονιά, ανέβηκε η ομάδα Βόλεϊ των παμπαίδων της Ε.Α.Π. στο φάιναλ φορ της ΕΣΠΕΠ, που πραγματοποιήθηκε στο Βραχάτι. Κατέκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο χάνοντας με 3-0 σετ στον μεγάλο τελικό από την περσινή πρωταθλήτρια Ολυμπιάδα.

Σε ανακοίνωσή της η πατρινή ομάδα αναφέρει: "Η Ε.Α.Π. παρά τις ελλείψεις, την αδυναμία του προπονητή της να παραβρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και την διακοπή προπονήσεων λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, έδωσε το παρών στην τελική φάση, για την ιστορία της, το σεβασμό στους αθλητές της και το καλό του Ελληνικού Αθλητισμού.

Ελπίζουμε στα επόμενα χρόνια, τα πρωταθλήματα να ολοκληρώνονται μέσα στα χρονικά όρια της εκάστοτε προκήρυξης και όχι κατακαλόκαιρο.

Η ομάδα μας παρόλο το κακό ξεκίνημα στα πρώτα σετ είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία. Στο τρίτο αντιμετώπισε στα ίσα την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ αλλά δυστυχώς, δεν τα κατάφερε να το κερδίσει παρόλο που προηγούταν μέχρι το 17 από τρία συνεχόμενα λάθη των άπειρων παικτών της (λάθος θέσεις, φιλέ, κ.α.), δίνοντας την δυνατότητα να κάνει το 3-0 (25-15, 25-17, 25-20) και να στεφθεί πρωταθλήτρια για το πρωτάθλημα παμπάιδων 2015-2016.

Την προηγούμενη ημέρα η ομάδα μας είχε επικρατήσει του ΑΠΣ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ με 3-1 σετ στη κλειστό του Αιγίου, παίρνοντας το εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό.

Για την Ε.Α.Π.: ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ Κ., ΦΕΡΤΑΚΗΣ ΣΩΤ., ΚΑΪΜΑΚΑΣ ΒΑΣ., ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΞΑΝΘΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ ΑΛ., ΣΟΥΤΙ Ο."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Συγχαρητήρια της ΕΑΠ στην Εθνική παίδων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports