Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΦΛΑΣ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΩΔΕΙΟ: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙΑΚΟ«ΠΛΟΥΤΟ», ΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΓΕΛΙΟ

ΦΛΑΣ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΩΔΕΙΟ: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με Κιμούλη ως Λαγκάρντ και ατάκα Αντζελας Δημητρίου

Καιρό είχαμε να δούμε τό-οοο-σο γεμάτο το Αρχαίο Ωδείο, καθώς πέρα από τις πέτρινες κερκίδες το μνημείο γέμισε για τον πολυαναμενόμενο «Πλούτο» με τους έμπειρους Κιμούλη, Φιλιππίδη, Μπέζο. Γύρω στα 1000 άτομα ευχαριστήθηκαν μια πολύ διασκεδαστική, επιθεωρησιακή και επίκαιρη παράσταση με σαφές λαικό έρισμα. Ακολουθώντας την επιτυχημένη προσέλευση της Επιδαύρου (13.000 κόσμος το διήμερο)  οι πατρινοί ανταποκρίθηκαν στην ηχηρή  συμμαχία των τριών ονομαστών πρωταγωνιστών, «ανεβάζοντας» το -«χαμηλών πτήσεων» μέχρι τώρα- πρόγραμμα του Φεστιβάλ του Δήμου.

Αναφορές σε μνημόνια, ομόλογα, σπρεντς, δημοψήφισμα, Βαρουφάκη και εμβόλιμη αναπόληση για τη διεθνή Ελλάδα του «Ζορμπά» του Θεοδωράκη και το «Χάρτινο φεγγαράκι» του Χατζιδάκι, μαζί με πολύ εύστοχες ατάκες για τη σημερινή πολιτικοοικονομική επικαιρότητα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου. Η αισθητική ήταν εύπεπτη και κεφάτη. Ανεση, αμεσότητα  και γνωστή «μανιέρα» από Γιάννη Μπέζο και  τον πολύ αριστοφανικό Πέτρο Φιλιππίδη  στους ρόλους Χρεμύλου-Καρύωνα.

Ο  Γιώργος Κιμούλης εμφανίστηκε με γαλάζιο ταγιέρ ως Κριστίν Λαγκαρντ στο ρόλο της Πενίας, ενώ απολαυστικό, ξεκαρδιστικό «μπαλαντέρ» αποδείχθηκε ο Τάσος Γιαννόπουλος ως Ερμής και Γριά. Η ατάκα «Χτύπα σαν άνδρας» της Αντζελας Δημητρίου ξεσήκωσε τις κερκίδες.

Ηταν το πρώτο θέαμα αρχαιοελληνικού ρεπερτορίου για φέτος και ο φακός του thebest.gr ήταν εκεί. Ο κόσμος βγήκε έξω με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, έχοντας γελάσει με ... «τα χάλια μας». Οι πρωταγωνιστές δείπνησαν αμέσως μετά στον ατμοσφαιρικό κήπο του «Φαγιούμ» της άνω πόλης.

Στο "Φαγιούμ" με την οικογένεια Δούρου χθες βράδυ ο Γιώργος Κιμούλης - Εκεί και ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View