Έχασε από την Κροατία
Παίζοντας ένα κακό παιχνίδι που κατά διαστήματα έμοιαζε με "γιουρούσι", η Εθνική μας Ομάδας στο μπάσκετ έχασε από τη Κροατία και την ευκαιρία να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, σκορπίζοντας την απογοήτευση στους 500 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο Γήπεδο για να την υποστηρίξουν.
Απούσα λοιπόν, από Ολυμπιακούς Αγώνες, για δεύτερη διαδοχική φορά, θα είναι η εθνική ανδρών. Αν και επέστρεψαν από το -24 (13-37), οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη ηττήθηκαν με 66-61 από την Κροατία, στον ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά στο Τορίνο και γυρίζουν Ελλάδα.
Οι Κροάτες θα διεκδικήσουν το Σάββατο (9/7, 22:00) απέναντι στο νικητή του άλλου ημιτελικού, Ιταλία-Μεξικό, τη νίκη και το εισιτήριο για Ρίο ντε Τζανέιρο.
Πρώτος σκόρερ της «γαλανόλευκης» ο Στράτος Περπέρογλου με 13 πόντους, ενώ στους 9 έμεινε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Με 20 πόντους ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ήταν ο κορυφαίος της Κροατίας.
Διαιτητές: Ματέι Μπαλτάουζερ (Σλοβενία), Εμίλιο Πέρες (Ισπανία), Μπόρις Σούλγκα (Ουκρανία)
Τα δεκάλεπτα: 13-31, 34-44, 49-52, 61-66
ΕΛΛΑΔΑ (Φώτης Κατσικάρης): Αθηναίου, Καλάθης 3 (1), Μπουρούσης 8 (1), Μάντζαρης 3 (1), Αγραβάνης 7 (1), Παπαπέτρου 9 (2), Περπέρογλου 13 (2), Αντετοκούνμπο Γ. 9, Κουφός 4, Αντετοκούνμπο Θ. 5
ΚΡΟΑΤΙΑ (Άτσο Πέτροβιτς): Μπάμπιτς, Κρούσλιν, Στίπτσεβιτς, Σιμόν 11 (3), Χεζόνια 6, Σάριτς 16, Ούκιτς 2, Πλάνινιτς 2, Μπιλάν 9, Σάκιτς, Αράποβιτς, Μπογκντάνοβιτς 20 (2)
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










