Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Έτοιμος για το χρυσό μετάλλιο ο Φιλιππίδης

Στίβος: Έτοιμος για το χρυσό μετάλλιο ο Φιλιππίδης

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Τη συμμετοχή του στον τρίτο τελικό της καριέρας του σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εξασφάλισε σήμερα ο Κώστας Φιλιππίδης, στην πέμπτη του συμμετοχή στη διοργάνωση. Ο έμπειρος πρωταθλητής δεν χρειάστηκε να σπαταλήσει δυνάμεις και κάνοντας δύο έγκυρα άλματα στα 5,35 μ. και 5,50 μ., προκρίθηκε στον τελικό της Παρασκευής.

Στον αγώνα συμμετείχαν 28 αθλητές σε δύο γκρουπ εκ των οποίων οι 16 θα επιστρέψουν στο Ολυμπιακό στάδιο του Αμστερνταμ για τον τελικό.

Ο Ρενό Λαβιλενί ήταν ο μόνος αθλητής που πέρασε τα 5,60 μ., ύψος στο οποίο είχε δηλώσει να ξεκινήσει τον αγώνα του, δέκα αθλητές προκρίθηκαν με 5,50 μ. και οι υπόλοιπες θέσεις - ύστερα από συνεννόηση κριτών και αθλητών προκειμένου να μην κανουν κι αλλα άλματα- συμπληρώθηκαν από αθλητές που πέρασαν τα 5,35 μέτρα.

Η εξέλιξη αυτή βέβαια αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στον τελικό, αφού ο αγώνας θα γίνει με πολλούς αθλητές. Στον προκριματικό του επί κοντώ συμμετείχε και ο Δημήτρης Πατσουκάκης, που έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό.

Ο πρωταθλητής μας ξεπέρασε τα 5,35 μ., με την δεύτερη όμως προσπάθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στίβος: Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών στο Ευρωπαϊκό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports