Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Πρωταθλητή από τα πλέι οφ ζήτησε ο Παναθηναϊκός

Σουπερλίγκ: Πρωταθλητή από τα πλέι οφ ζή...

Όπως και να συζητηθεί άμεσα το θέμα του προέδρου της Λίγκας

Πιστός στη θέση του έμεινε ο Παναθηναϊκός, που στο Δ.Σ. της Τρίτης, ζήτησε εκ νέου να βγαίνει ο πρωταθλητής από τα πλέι οφ. Ζήτησαν και πλέι άουτ οι «πράσινοι», αλλά και να συζητηθεί άμεσα το θέμα του προέδρου της Λίγκας.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε στη λίγκα πρόταση να συζητηθούν άμεσα ή το ταχύτερο τα βασικά θεσμικά ζητήματα όπως αυτό του επόμενου προέδρου αλλά και της δομής του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα ώστε να γίνουν τα play off με τη συμμετοχή του πρωταθλητή όσο και play out για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Βέβαια το τριφύλλι δεν πήρε καμία απάντηση καθώς η λίγκα αποφάσισε να μεταθέσει τη συζήτηση για την Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 18 Ιουλίου.

Ο Παναθηναϊκός βέβαια από τον περασμένο Δεκέμβριο είχε κάνει κάποιες προτάσεις για σοβαρές αλλαγές και έκτοτε ακολούθησαν και άλλες προτάσεις αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το παραμικρό.

Επίσης αρνητικό από την συνεδρίαση της λίγκας είναι ότι δεν ελήφθη καμία απόφαση ότι οι αλλαγές θα γίνουν μέσα στη σεζόν που θα ξεκινήσει και όλα παραμένουν στον αέρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports