Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τι αξίζει να δούμε από εκδηλώσεις, το σαββατοκύριακο και από Δευτέρα, στην Πάτρα

Τι αξίζει να δούμε από εκδηλώσεις, το σα...

Συναυλία από το εργαστήρι του Παμμικρασιατικού αλλά και έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη

Γεμάτη είναι η πολιτιστική ατζέντα αυτό το σαββατοκύριακο αλλά και την εβδομάδα που ξεκινά την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016.

Το Διεθνές Φεστιβάλ 2016 του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, συνεχίζεται το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 21.30 στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο με μία καλλιτεχνική παραγωγή του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού. Τίτλος της βραδιάς θα είναι «Με τη δύναμη του λόγου». Το Μουσικό Εργαστήρι του Παμμικρασιατικού θα παρουσιάσει για 1η φορά ανέκδοταποιήματα του Διονύση Καρατζά μελοποιημένα από τους Ν. Μπαλή και Η. Λαμπρόπουλο. Το δεύτερο μέρος της συναυλίας θα είναι αφιερωμένο στο σπουδαίο έργο του ποιητή-στιχουργού Κώστα Τριπολίτη.

Διαβάστε επίσης:

Συναυλία - αφιέρωμα στο έργο του Κώστα Τριπολίτη από τον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών

Το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας από τη Δευτέρα και έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, οργανώνει ένα τετραήμερο αφιερωμένο στα παιδιά, στο δροσερό αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου στην άνω πόλη. Στο πλαίσιο της ενότητας, τα παιδιά θα χαρούν παραστάσεις κουκλοθέατρου, θα συμμετάσχουν σε κατασκευαστικά εργαστήρια ενώ θα λειτουργήσει και έκθεση κούκλας και φιγούρας Καραγκιόζη.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Από τη Δευτέρα η ενότητα για τα παιδιά στο Διεθνές Φεστιβάλ στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου

Η παράσταση με τα παιδιά του Εφηβικού Εργαστηρίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας με τίτλο «Όταν δεν…πιστεύεις στα όνειρα σου», επαναλήφθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, στην πλατεία Γεωργίου Α’, και η τελευταία παράσταση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, στις 20:00.

Κρατήσεις θέσεων στο τηλ. του ταμείου του θεάτρου, 2610 273613.

Πρόκειται για έναν οδηγό αναζήτησης της πραγματικής ευτυχίας, μία τρυφερή ιστορία που υπογράφει ο Περικλής Σιούντας και σκηνοθετεί η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Απόψε, την Παρασκευή και το Σάββατο η παράσταση «Όταν δεν…πιστεύεις στα όνειρα σου»

Η ευέλικτη κωμική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας «Ελιξίριον Τσέχωφ» σε σκηνοθεσία του Χρήστου Στρέπκου συνεχίζει το ταξίδι της και το καλοκαίρι και παρουσιάζεται την Κυριακή 26/6 στο Γομοστό, λίγο πιο κάτω από την Κάτω Αχαΐα, στις 28 Ιουνίου στο θέατρο «Γραμμές Τέχνης» στη Πάτρα, στην οδό Μαιζώνος & Καποδιστρίου και την Τετάρτη 29 Ιουνίου στα Αραχωβίτικα στο Γήπεδο μπάσκετ, κατασκήνωση Τιτάν.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Το πρόγραμμα των περιοδειών για το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗΠΕΘΕ

Με μεγάλο ενδιαφέρον από τους λάτρεις των εικαστικών, αναμένεται η έκθεση «Τρεις γενιές ζωγραφικής» που ξεκινά την Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, στην Δημοτική Πινακοθήκη της Πάτρας, στην οδό Μαιζώνος. Η έκθεση γίνεται σε συνεργασία με την Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης Αιτωλοακαρνανίας Χρήστου και Σοφίας Μοσχανδρέου. Τίτλος της «Τρεις γενιές ελληνικής ζωγραφικής», εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας και θα διαρκέσει έως και τις 24 Σεπτεμβρίου 2016.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα:«Τρεις γενιές Ελληνικής Ζωγραφικής» από τις Συλλογές της Πινακοθήκης Μοσχανδρέου στη Δημοτική Πινακοθήκη

Στην γκαλερί Cube της Λιάνας Ζωζά, στην οδό Μιαούλη και Μαιζώνος, έως και τις 2 Ιουλίου το φιλότεχνο κοινό της Πάτρας θα μπορεί να επισκεφθεί και να δει την έκθεση «Bitten», με  ζωγραφικά έργα, αλλά και πρωτότυπες κατασκευές της Δέσποινας Κωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τα εγκαίνια της έκθεσης "Bitten" της Δέσποινας Κωνσταντίνου στην Cube της Πάτρας

Ακόμα για την Δευτέρα 27/6 στις 21.00 είναι προγραμματισμένη στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο η εκδήλωση του Κέντρου Τέχνης Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής «Κλείδα» όπου θα τραγουδήσει ο γνωστός ερμηνευτή παραδοσιακού τραγουδιού Παναγιώτης Λάλεζας. Η εκδήλωση τελεί υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Δημήτρη Γαλάνη, πρωτοψάλτη και επικεφαλής του Κέντρου τέχνης «Κλείδα» και θα παρουσιαστούν τραγούδια της Πελοποννήσου, της Ηπείρου, της Θράκης, της Πόλης και της Μικράς Ασίας.

Διαβάστε επίσης:

Την Δευτέρα στο Αρχαίο Ωδείο μουσικοχορευτική παράσταση με τον Παναγιώτη Λάλεζα

Η 26η Ιουνίου είναι Ημέρα κατά των ναρκωτικών και με σύνθημα «Χωρίς εσένα αποκλείεται» το Πρόγραμμα Οξυγόνο του ΚΕΘΕΑ θα πραγματοποιήσει στα Ψηλαλώνια, στην Πάτρα μετά τις 20.00 διαδραστικά παιχνίδια σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο της Λεύκας και το δίκτυο Κοινωνικών λειτουργών, καθώς και συναυλία στις 21.00 με τους «Κάπως Έτσι».

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Από την παράσταση του εφηβικού εργαστηρίου του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Από την παράσταση του εφηβικού εργαστηρί...

Από την παράσταση του εφηβικού εργαστηρίου του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture