Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Θετικό το πρώτο δείγμα για την Εθνική

Μπάσκετ: Θετικό το πρώτο δείγμα για την Εθνική

Νίκησε με 78-52 την Τουρκία

Ενθαρρυντικό ήταν το πρώτο μήνυμα που έστειλε η Εθνική Ανδρών, εν όψει του προ Ολυμπιακού τουρνουά, καθώς με ώριμη εμφάνιση νίκησε εύκολα σε φιλικό αγώνα την Τουρκία με 78-52 στο ΟΑΚΑ.

Με εντυπωσιακή άμυνα, ταχύτητα και πλουραλισμό στην επίθεση το «γαλανόλευκο» συγκρότημα έβγαλε στο παρκέ τα στοιχεία που ζητάει ο προπονητή του, αν εξαιρεθούν βεβαίως τα 20 λάθη που υπέπεσαν οι διεθνείς, κάτι αναμενόμενο πάντως αφού και το πρώτο παιχνίδι ήταν και πολλά νέα πρόσωπα έχουν μπει στην ομάδα.

Ο Κώστας Κουφός έκανε... πλάκα απέναντι στους Τούρκους ψηλούς και τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους, ο... ρούκι Ιωάννης Παπαπέτρου είχε 15 και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 13, εκ των οποίων οι 10 στο πρώτο δεκάλεπτο!

Όσοι διεθνείς ήταν διαθέσιμοι χρησιμοποιήθηκαν, με τον Κώστα Σλούκα να παρακολουθεί το παιχνίδι αφού είναι τραυματίας και τον Στράτο Περπέρογλου να αναμένεται εντός των προσεχών ημερών, μιας και μόλις χθες τελείωσε το ισπανικό πρωτάθλημα. Η Ελλάδα προηγήθηκε 10-0 και 13-3, η Τουρκία μείωσε σε 18-13 και το ημίχρονο έκλεισε στο 42-34.

Στην τρίτη περίοδο, όμως, οι διεθνείς «πάτησαν γκάζι» και... εξαφανίστηκαν. Οι Τούρκοι πέτυχαν 7 πόντους σε αυτό το δεκάλεπτο και δέχθηκαν 18, για να φτάσει το σκορ στο 60-41 και να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με το θριαμβευτικό 78-52.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports