Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Γεμάτο με μικρούς αθλητές και αθλήτριες το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Γεμάτο με μικρούς αθλητές και αθλ...

Στην 4η Γιορτή Λήξης Αθλητικών δράσεων για παιδιά

Για 4η χρονιά φέτος, ολοκληρώθηκαν οι αθλητικές δράσεις για παιδιά που οργάνωσε και πραγματοποίησε, για το 2015-2016, η Επιτροπή Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο. Πρόκειται για την ανάπτυξη των αθλημάτων για παιδιά σχολικής ηλικίας στο Ποδόσφαιρο, στην Κολύμβηση, στην Πετοσφαίριση, στην Αντισφαίριση, στον Κλασσικό Αθλητισμό.

Το Σάββατο στις 11 και την Κυριακή στις 12 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκαν αθλητικές γιορτές με τη συμμετοχή των ομάδων του Πανεπιστημίου Πατρών αλλά και προσκεκλημένων ομάδων από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Ιουνίου διεξήχθησαν τα αγωνίσματα της Αντισφαίρισης και του Κλασσικού Αθλητισμού.

Στην Αντισφαίριση συμμετείχαν παιδιά από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου (Στρούμπειο), του 48ου Δημοτικού Σχολείου και των παιδιών του Πανεπιστημίου Πατρών. Στον Κλασσικό Αθλητισμό συμμετείχαν παιδιά του προσκεκλημένου ομίλου Α.Ο.Π. Κούρος και επίσης των παιδιών του Πανεπιστημίου Πατρών. Προπονητές για την Αντισφαίριση ήταν ο Χρήστος Παπακωνσταντίνου (2ο & 48ο Δημοτικό Σχολείο) και η Λουκία Αρκαδιανού (Πανεπιστήμιο Πατρών/Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο). Στον Κλασσικό Αθλητισμό προπονητές ήταν οι Γεώργιος Παπανδρεόπουλος, Δήμητρα Σκλάβου (Α.Ο.Π. Κούρος) και Κατερίνα Πολίτη (Πανεπιστήμιο Πατρών/Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο).

Την Κυριακή 12 Ιουνίου διεξήχθησαν τα αγωνίσματα του Ποδοσφαίρου και της Πετοσφαίρισης.

Στο Ποδόσφαιρο συμμετείχαν μικροί αθλητές από τις προσκεκλημένες ομάδες του Ίκαρου Πετρωτού, της Νίκης Προαστίου, του Αετού Ρίου και φυσικά των παιδιών του Πανεπιστημίου Πατρών. Όλα τα παιδιά έπαιξαν με όλες τις ομάδες σε μια αθλητική γιορτή συμμετοχικού χαρακτήρα, με αγάπη για το άθλημα και τον αθλητισμό. Προπονητές στο Ποδόσφαιρο ήταν οι Μάκης Σουλιτζής (Ίκαρος Πετρωτού), Πάνος Παπαναγόπουλος (Νίκη Προαστίου), Χρήστος Γιαννούλης (Αετός Ρίου) και Άρης Παπαναγόπουλος (Πανεπιστήμιο Πατρών/Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο). Η αθλητική γιορτή συνεχίστηκε με την Πετοσφαίριση όπου είχαν προσκληθεί οι ομάδες της Ε.Α.Πατρών και της Α.Ε.Π. Ολυμπιάδας, μαζί φυσικά με την ομάδα του Πανεπιστημίου Πατρών. Σε ένα μεγάλο φιλέ, συμμετείχαν σε μεταξύ τους παιχνίδια μικροί και μικρές, μεγάλοι και μεγάλες, αθλητές και αθλήτριες, δίνοντας αθλητικό και συμμετοχικό χαρακτήρα. Προπονητές για την Πετοσφαίριση ήταν ο Ανδρέας Φαλιέρος και Τζένη Αναστασοπούλου (Ε.Α.Π. Πατρών), Γρηγόρης Γεωργάτος (Α.Ε.Π. Ολυμπιάδα) και Άρης Αγγελόπουλος, Τζένη Αναστασοπούλου (Πανεπιστήμιο Πατρών/Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο).

Στο τέλος διεξαγωγής των αθλημάτων δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής από το Πανεπιστήμιο Πατρών καθώς και άλλες εκπλήξεις από τους γονείς και τονίστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους, οργανωτές, προσκεκλημένους και γονείς η ανάγκη για διατήρηση και στο μέλλον τέτοιων αθλητικών διοργανώσεων που σκοπό έχουν να μυήσουν τους μικρούς αθλητές στα οφέλη του αθλητισμού και του πολιτισμού γενικότερα.

Από την Επιτροπή Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών παρευρέθησαν ο πρόεδρος της Επιτροπής και αναπληρωτής καθηγητής στο τμήμα Ιατρικής κ. Απόστολος Βανταράκης, ο κ. Χρήστος Παπαδόπουλος, καθηγητής, πρόεδρος του τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, ο Συντονιστής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου κ. Άρης Αγγελόπουλος Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής και ο Γρηγόρης Μικρώνης Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής.

Τις απονομές στις μικρές αθλήτριες και στους μικρούς αθλητές πραγματοποίησαν διάφορα μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών (κ.κ. Σακελλαρίου, Καγκάδης, Μαναριώτης, Κουστουμπάρδης) οι οποίοι είναι και γονείς παιδιών, ο πρόεδρος του Αετού Ρίου κ. Στέφανος Καρβέλης, καθώς και άλλοι γονείς.

Όλοι ευχήθηκαν στα παιδιά να συνεχίσουν με την ίδια θέληση τις αθλητικές στους δραστηριότητες, ευχαρίστησαν το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο για την οργάνωση αυτών των δραστηριοτήτων και ανανέωσαν το αθλητικό τους ραντεβού για το Φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports