Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Δεύτερος στην Ευρώπη ο Χριστόδουλος Κολόμβος

Πόλο: Δεύτερος στην Ευρώπη ο Χριστόδουλο...

Άλλη μία διάκριση για τον Πατρινό πολίστα

Την πρώτη του φετινή ήττα με τον Ολυμπιακό γεύτηκε το περασμένο Σάββατο, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χριστόδουλος Κολόμβος. Ωστόσο το ελληνικό πόλο βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Ευρώπης σε συλλογικό επίπεδο.

Και η αλήθεια είναι ότι ο Πατρινός φουνταριστός και οι συναθλητές του φέτος έχουν διανύσει μια εξαιρετική και μέχρι τον ημιτελικό, αήττητη πορεία σε όλες τις διοργανώσεις, όπου πήραν μέρος.

Να θυμίσουμε ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κατακτήσει το νταμπλ στην Ελλάδα και ήθελαν και το χρυσό στο Τσάμπιονς Λιγκ για να τριτώσει το καλό. Ωστόσο αυτό δεν ήρθε, αλλά η ελληνική ομάδα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Άλλη μία διάκριση για τον Χριστόδουλο Κολόμβο, ο οποίος από πέρυσι τον Αύγουστο μετρά το χάλκινο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνικής, πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, έχει πετύχει το καλύτερο γκολ της Α1 Εθνικής σύμφωνα με τους προπονητές, ενώ τώρα θα έχει στην τροπαιοθήκη του και το αργυρό μετάλλιο από την Ευρωλίγκα.

Μία συγκομιδή άκρως επιτυχημένη για τον Κολόμβο, ο οποίος βέβαια θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει τις επιτυχίες του σε λίγο καιρό στο Ρίο.

Να θυμίσουμε ότι η Εθνική ομάδα με τον Πατρινό φουνταριστό στο ρόστερ της, έχει πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι στοχεύουν ψηλά.

Άλλωστε η τρίτη ομάδα στον κόσμο, έχει κάθε λόγο να θέλει να συνεχίσει να είναι στα μετάλλια, αφού το ελληνικό πόλο σε συλλογικό ή εθνικό επίπεδο είναι πάντα στις υψηλές θέσεις όλων των διοργανώσεων.

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος πάντως κρατά ψηλά και την πατραϊκή υδατοσφαίριση, αφού είναι ο μοναδικός μας εκπρόσωπος στην Εθνική, ενώ μαζί με τον Φίλιππο Καραμπέτσο φέτος θύμισαν σε όλους γιατί ο ΝΟΠ τα προηγούμενα χρόνια είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στην μεγάλη κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χριστόδουλος Κολόμβος: Του λείπει μόνο το ευρωπαϊκό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports