Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δυτική Αχαΐα: Συγχαρητήρια της παράταξης Α.ΚΙ.Δ.Α. στην Αχαϊκή και την Αχαγιά '82

Δυτική Αχαΐα: Συγχαρητήρια της παράταξης...

Για τις επιτυχίες τους και την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη Α.ΚΙ.Δ.Α. για τις επιτυχίες και τα κατορθώματα των Αχαγιά ’82 στο μπάσκετ και Αχαϊκής στο ποδόσφαιρο.

«Η αθλητική χρονιά κλείνει γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις από τα αθλητικά σωματεία της Δυτικής Αχαΐας. Η άνοδος της ΑΧΑΪΚΗΣ και της ΑΧΑΓΙΑ 82 στην τρίτη εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου και μπάσκετ αντίστοιχα, μας κάνουν όλους περήφανους.

Η ΑΧΑΪΚΗ μετά από μία θριαμβευτική χρονιά, ξαναγυρίζει σε εθνική κατηγορία έχοντας μαζί της και μία πολυάριθμη ακαδημία ποδοσφαίρου, ενώ η ΑΧΑΓΙΑ 82 ύστερα από μία μοναδική εμφάνιση στα Play offs, για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα συμμετάσχει σε εθνική κατηγορία. Οι επιτυχίες αυτές μαζί με και με μία σειρά επιτυχιών αθλητικών σωματείων της περιοχής που κατάφεραν να διακριθούν στις κατηγορίες τους, τιμούν τη Δυτική Αχαΐα.

Η παράταξή μας, συγχαίρει τους αθλητές , τους προπονητές ,τις διοικήσεις και όσους έχουν συμβάλλει με κάθε τρόπο στις επιτυχίες αυτές, οι οποίες ανεβάζουν ακόμα ψηλότερα τον πήχη για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας.

Η Α.ΚΙ.Δ.Α. θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της, ώστε οι υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δήμο μας να συμβάλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή και θα πρωτοστατήσει στη διεκδίκηση εκείνων που σήμερα λείπουν από την αθλούμενη νεολαία, προκειμένου οι νέοι μας να έχουν σύγχρονες υποδομές σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας και το δικαίωμα στην άθληση για όλους, να γίνει πράξη.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγχαρητήρια του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για τις επιτυχίες των ομάδων της περιοχής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports