Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι των δικεφάλων-Φαβορί για την πρωτιά ο ΠΑΟΚ

Σουπερλίγκ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι τ...

Εκτός διεκδίκησης πρωτιάς η ΑΕΚ. Τα είχε όλα το ντέρμπι του ΟΑΚΑ

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0, στην... μάχη του ΟΑΚΑ! Η Ένωση έμεινε εκτός πρωτιάς και την Τρίτη στον «Δικέφαλο του Βορρά» κόντρα στον Παναθηναϊκό κάνει και το Χ για το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ισοπαλία σε σκορ, αποβολές, δοκάρια. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0) στο ΟΑΚΑ, για την πέμπτη αγωνιστική των Playoffs, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία αποβολή (Τζαβέλλας στο 32' και Πέκχαρτ στο 49'), από ένα δοκάρι (Ροντρίγκες και Αραβίδης), αλλά "χαμογέλασε" μόνον ο δεύτερος.

Κι αυτό γιατί η ΑΕΚ έμεινε εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης των Playoffs και του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου, την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην πρώτη θέση της κατάταξης και μπορεί να την εξασφαλίσει στην τελευταία (6η) αγωνιστική - κατά την οποία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα - με ισοπαλία.

ΑΕΚ (Νίκος Παναγιωτάρας): Ανέστης, Γκάλο, Αρθο, Κολοβέτσιος (89' Μπουονανότε), Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (76' Πλατέλλας), Μάνταλος, Μπακάκης (46' Αραβίδης), Πέκχαρτ, Μπαρμπόζα

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κίτσιου, Τζιόλης (59' Μαλεζάς), Κάτσε, Χαρίσης (66' Τσίμιροτ), Μακ, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου-Τελικός στην Τούμπα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports