Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου-Τελικός στην Τούμπα

Σουπερλίγκ: Δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκο...

Οι πράσινοι επικράτησαν με τον Λέτο 1-0

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού βλέποντας μια ακόμη... light εμφάνιση, φώναζε για «βαριά φανέλα» και... όποιον δεν μπορεί! Ο Λέτο έδειξε ότι μπορεί καθώς το δικό του γκολ (1-0 τον Πανιώνιο) κράτησε το «τριφύλλι» ζωντανό στο κόλπο της... πρωτιάς!

Με νίκη αποχαιρέτησε το "Απόστολος Νικολαΐδης" για φέτος ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι με σκόρερ τον κορυφαίο τους επιθετικά παίκτη, Σεμπαστιαν Λέτο, πήραν τη νίκη σε ένα παιχνίδι το οποίο γρήγορα θα ξεχαστεί για τα όσα έκαναν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στο χορτάρι.

Μολέντο και Ζέκα ήταν οι άλλοι δύο παίκτες οι οποίοι ξεχώρισαν στον Παναθηναϊκό με τον πρώτο να κάνει καίριες επεμβάσεις μία από αυτές να είναι σχεδόν πάνω στη γραμμή, ενώ από την άλλη ο Πορτογάλος σε ένα ακόμα παιχνίδι "κατάπιε" αμέτρητα χιλιόμετρα.

Από την άλλη ο Πανιώνιος είχε την εικόνα που μας είχε συνηθίσει στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Μια ομάδα δεμένη η οποία έκλεινε όλους τους χώρους και ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Γενικότερα ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που είχε την κατοχή της μπάλας, είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες, ενώ ο Πανιώνιος είχε δύο αλλά κλασικές ευκαιρίες.

Φυσικά, στα αξιοσημείωτα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι το Μλάντεν Πέτριτς το οποίο ίσως αποδειχτεί και το τελευταίο στην καριέρα του γενικότερα. Ο Κροάτης βραβεύτηκε από τον Παναθηναϊκό πριν τη σέντρα του ματς και μετά τη λήξη του ο Κροάτης αποθεώθηκε από όλους όσους βρίσκονταν στο γήπεδο.

Γκολ: 78' Λέτο

Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής, Μολέντο, Μαρινάκης (63' Μέστο), Χουχούμης, Αμπέντ (73' Μπουμάλ), Ζέκα, Εβαντζελίστα, Βλαχοδήμος (58' Κλωναρίδης), Λέτο, Πέτριτς

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης (41' Πατσατζόγλου), Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (81' Βιγιάλμπα), Χαλκιαδάκης, Μασούρας,  Καθάριος, Μπαργκάν (74' Αργυρόπουλος)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σούπερ Λίγκα: Στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports