Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α2 μπάσκετ: Άνοδος στην Α1 για την Κύμη στο φινάλε του πρωταθλήματος

Α2 μπάσκετ: Άνοδος στην Α1 για την Κύμη ...

Η ομάδα της Εύβοιας επικράτησε του Φάρου με 67-66 και πήρε το απευθείας εισιτήριο

Η Κύμη κέρδισε το απευθείας εισιτήριο για την Α1. Νίκησε 67-56 στην Εύβοια τον Φάρο για την 29η αγωνιστική κι ανάγκασε την ομάδα του Κερατσινίου να διεκδικήσει την άνοδο μέσω playoffs.

Στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η Κύμη, που εξασφάλισε -και μαθηματικά- την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στην Α2 κατηγορία και κατ' επέκταση την απευθείας άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου επιβλήθηκε του Φάρου Κερατσινίου (67-56) στον "τελικό" ανόδου, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της regular season.

Έχοντας τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό και εκμεταλλευόμενη το πεντάλεπτο "μπλακ άουτ" των φιλοξενούμενων στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου, η Κύμη πήρε το ροζ φύλλο αγώνα, πανηγυρίζοντας την άνοδο για έκτη (!) συνεχόμενη χρονιά!

Τα δεκάλεπτα: 15-11, 29-29, 49-40, 67-56.

ΚΥΜΗ (Μπρατσιάκος): Τουντζιαράκης 9 (12 ριμπ.), Μιλόσεβιτς 14 (2),Ψαθάς, Κακιούζης 7 (1), Καρινιάουσκας 16 (2), Κατράνας 5 (1), Σιγκούνας 13 (2), Γκιζόγιαννης 3, Κωνσταντακόπουλος.

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Πολέμης): Παπαδόπουλος, Παπαμακάριος 5 (1), Καράμπουλας 15 (1), Μπατής 4 (1), Πετροδημόπουλος 4, Αγγελόπουλος 21 (3), Κομποδιέτας, Σκορδίλης 7, Κατούφας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α2 μπάσκετ: Ήττα για τον Προμηθέα στο Ιβανώφειο-Έχασε την 3η θέση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports