Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος ο Χρήστος Χριστοδούλου

Α1 μπάσκετ: Στον πρώτο τελικό του πρωταθ...

Μαζί με τους Σχινά και Μητσόπουλο

Οι Χριστοδούλου, Σχινάς και Μητσόπουλος κληρώθηκαν να διευθύνουν τον πρώτο τελικό της Basket League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

Στα γραφεία της ΕΟΚ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (17/5) η κλήρωση των διαιτητών για τις δύο πρώτες αναμετρήσεις των τελικών και των μικρών τελικών της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Εκεί όπου έδωσε το "παρών" ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όντας μαζί με τον Μάνο Παπαδόπουλο -από πλευράς του Παναθηναϊκού. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι Γιώργος Σκινδήλιας και Χρήστος Σταυρόπουλος. Η διαδικασία κύλησε ήρεμα και χωρίς εντάσεις.

Στον πρώτο τελικό ανάμεσα στους "αιωνίους", στο ΣΕΦ (19/5, 19:30) θα σφυρίξουν οι Χρήστος Χριστοδούλου, Τόμι Σχινάς και Κώστας Μητσόπουλος, ενώ στον δεύτερο αγώνα της σειράς στο ΟΑΚΑ (22/5, 19:30) θα βρίσκονται οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Ηλίας Κορομηλάς και Τάσος Μάνος.

Ο Χρήστος Χριστοδούλου είχε σφυρίξει για τελευταία φορά τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ ενώ θα σφυρίξει για πρώτη φορά μετά την παρουσία του στο Final Four της Euroleague στο Βερολίνο.

Εκεί όπου είχε σφυρίξει τον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και της Λαμποράλ Κούτσα την Παρασκευή και την Κυριακή τον μικρό τελικό μεταξύ της Λοκομοτίβ Κουμπάν και της Λαμποράλ Κούτσα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωλίγκα: Έντονος διάλογος του Μπαρτζώκα με τον Χρήστο Χριστοδούλου στον μικρό τελικό-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports