Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Επέστρεψε στην Σουπερλίγκ η Λάρισα

Φούτμπολ Λιγκ: Επέστρεψε στην Σουπερλίγκ η Λάρισα

Επικράτησε στην Ζάκυνθο με 1-0 και έδωσε "πνοή ζωής" και στην Παναχαϊκή

To «αλογάκι» καλπάζει ξανά. Η Λάρισα επικράτησε 1-0 μέσα στη Ζάκυνθο χάρις στο γκολ του Βαρέλα, εξασφάλισε την άνοδό της στη Super League και μετά από πέντε χρόνια, επέστρεψε στην φυσική της θέση!

Μεγάλες στιγμές ζει η ΑΕΛ. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη πέρασε νικηφόρα από τη Ζάκυνθο, επικράτησε 1-0 της τοπικής ομάδας στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Football League, και εξασφάλισε έτσι την άνοδο στη Super League, όπου είχε παίξει για τελευταία φορά το 2010-2011.

Μετά την Κέρκυρα, λοιπόν, η ΑΕΛ έγινε η δεύτερη φορά που τερμάτισε σε θέση ανόδου. Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή με 72 βαθμούς και θα μονομαχήσουν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έστω τον βαθμό ήθελε η ομάδα του κάμπου, αλλά δεν αρκέστηκε σε αυτόν. Με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βαρέλα, το οποίο κέρδισε ο ίδιος στο 70', έριξε στο καναβάτσο τους Επτανήσιους, οι οποίοι πλέον καλούνται να επικρατήσουν στο Αίγιο του Παναιγιαλείου την προσεχή αγωνιστική, αφού υπερτερούν των "σταχυοφόρων" σε πιθανή ισοβαθμία.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο 80' για πέναλτι, όταν ο Κάρδαρης κρατήθηκε στην περιοχή. Ο διαιτητής Μακρυπόδης, ωστόσο, δεν είδε παράβαση. Επρόκειτο για ένα παιχνίδι με ένταση, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και έξω από αυτό, στις εξέδρες.

Γκολ: 71' πεν. Βαρέλα

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Ζέλιος (53' Κρολ), Τσιάμης, Βοσνακίδης (75' Λέκκας), Αποστόλου, Ρ. Πέττας (79' Κάρδαρης), Ορφανίδης, Κουρέλλας, Ζαϊρί, Σταματής.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Βέρτζος, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης, Αναστασόπουλος (53' Λαμπρόπουλος), Κουτσιανικούλης (83' Ρέντζας), Βαρέλα, Μαρουκάκης (67' Πάτο), Καπός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Δεν άντεξε η Παναχαϊκή στα Χανιά-Συνεχίζει να ελπίζει στο θαύμα της παραμονής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports