Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Δυσκολεύει η παραμονή για τον Έσπερο ΑΟΠΑ

Μπάσκετ: Δυσκολεύει η παραμονή για τον Έσπερο ΑΟΠΑ

Μετά την ήττα από τον Χολαργό

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ δεν τα κατάφερε στην Αθήνα. όπου έχασε από τον Χολαργό στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Β’ Εθνικής μπάσκετ. Έτσι έχασε και την ευκαιρία να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του, αλλά έχει ουσιαστικές ελπίδες να τα καταφέρει.

 

Όμως πλέον δεν κρατά αποκλειστικά την υπόθεση παραμονή στα χέρια του. Θα πρέπει να νικήσει στο φινάλε τον ουραγό Προμηθέα Χαλανδρίου και να ηττηθεί ο Εργοτέλης, που θα παίξει την τελευταία αγωνιστική στο Κορωπί με την ομώνυμη ομάδα ή η Ένωση Ιλίου στην Κρήτη από το Ηράκλειο.

 

«Πήγαμε το παιχνίδι όπως το θέλαμε μέχρι το τέλος, αλλά εκεί, δυστυχώς, δεν είχαμε το κάτι παραπάνω για να το πάρουμε», δήλωσε μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Χολαργό ο Ανδρέας Κεσαπίδης και συμπλήρωσε  «Θέλαμε να αγκαλιάσουμε την παραμονή, αλλά αυτό δεν έγινε. Πλέον, πάμε για τη νίκη στο φινάλε στην έδρα μας, ευελπιστώντας να έρθουν ευνοϊκά και τα άλλα αποτελέσματα».

 

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

 

Τελικά το παιχνίδι του Έσπερου ΑΟΠΑ με τον Χολαργό διεξήχθη στου Παπάγου και όχι στο κλειστό γυμναστήριο του Χολαργού όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Ο λόγος; Στη διάρκεια της προθέρμανσης ο Ψαρόπουλος με ένα δυνατό κάρφωμα ράγισε το ταμπλό και οι διαιτητές έκριναν ότι δεν μπορούσε εκεί να γίνει το παιχνίδι. Έτσι αποφασίστηκε να πάνε οι ομάδες στου Παπάγου και το τζάμπολ έγινε εκεί με μία ώρα καθυστέρηση.

 

Διαιτητές: Κοτσιμπός και Κώτσου.

 

Τα 10λεπτα: 19-14, 31-24 (ημ.), 47-44, 69-63.

 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Τσουβελεκάκης, Λάππας 14, Δρόσος, Αγόρης, Καρτέρης 8 (2), Μουμπάρακ 19 (1), Καράμπας 2, Παππάς 5 (1), Τσιαπέκος 2, Δαρμής, Γιαλαλέντζος 19.

 

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ: Γιαλελής, Φραντζής, Στυλίδης 6, Μαγιντόμπε 2, Κελεσίδης, Τρυφωνόπουλος, Αγγελόπουλος, Καραβανάς 22, Γκόβας 22 (3), Ψαρόπουλος 5 (1), Μακρής 6.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Έσπερος ΑΟΠΑ υποδέχεται τον Αμύντα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports