Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΟΠ: Συνάντηση του νέου προέδρου Πέτρου Καθρέπτα με τον Βασίλη Λαμπάτο

ΝΟΠ: Συνάντηση του νέου προέδρου Πέτρου ...

Και τα υπάλοιπα μέλη της διοίκησης

O νέος προπονητής του ΝΟΠ Πέτρος Καθρέπτας πραγματοποίησε την πρώτη του ενημερωτική συνάντηση με τον επικεφαλής προπονητή υδατοσφαίρισης Βασίλη Λαμπάτο και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΝΟΠ, η οποία αποτελείται από τον γενικό αρχηγό Μάκη Γεωργαρά, τον ταμία Νίκο Αθανασόπουλο και τον γραμματέα Τάκη Καλοκαιρινό.

Στην συνάντηση τονίστηκε η συνέχεια της στήριξης του νέου ΔΣ στον φετινό προγραμματισμό του τμήματος υδατοσφαίρισης, η ευχαρίστηση για την επιτυχή πορεία της ομάδας ανδρών και των ηλικιακών ομάδων και η άμεση διευθέτηση εκκρεμοτήτων και αναγκών της ομάδας και των αθλητών.

Μεταξύ των άλλων θίχτηκαν θέματα του σχεδιασμού της νέας σεζόν και κάποιες ιδέες για την καλύτερη προβολή και ανάπτυξη του τμήματος υδατοσφαίρισης και του Ομίλου γενικότερα. Ο επικεφαλής προπονητής Β. Λαμπατος ανέλαβε την υποχρέωση να καταθέσει σύντομα τις προτάσεις του, οι οποίες θα συζητηθούν στο ΔΣ και θα αποτελέσουν το πλαίσιο για τις μελλοντικές ενέργειες του Ομίλου.

Μετά την αποχώρηση του Β. Λαμπάτου, τα μέλη της νέας εκτελεστικής επιτροπής του ΝΟΠ, συζήτησαν και επεξεργάστηκαν επείγοντα θέματα και δραστηριότητες του Ομίλου που θα αποσταλούν στα μέλη του ΔΣ και θα αποτελέσουν την ημερήσια διάταξη για την λήψη αποφάσεων από το τακτικό ΔΣ της Δευτέρας.

Η εκτελεστική επιτροπή θα συνεδριάσει και τις επόμενες ημέρες για την περαιτέρω επεξεργασία και εισήγηση των θεμάτων προς το ΔΣ.

Επίσης αποφασίστηκε το Σάββατο το μεσημέρι στις 13.00, να υπάρξει συνάντηση του νέου ΔΣ με τους αθλητές και τους προπονητές της ανδρική ομάδας στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέος πρόεδρος του ΝΟΠ ο Πέτρος Καθρέπτας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports