Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Mπάσκετ: Πανηγυρική πρόκριση για τις κορασίδες του Έσπερου ΑΟΠΑ

Mπάσκετ: Πανηγυρική πρόκριση για τις κορ...

Στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ νίκησε όπως αναμενόταν και τον ΑΟ Ερμιονίδας 83-37 στο φινάλε της προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τα τελικά, στα οποία θα συμμετάσχουν οι 6 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.

«Είναι μεγάλη επιτυχία που η ομάδα μας για δεύτερη σερί χρονιά συγκαταλέγεται στις 6 κορυφαίες της Ελλάδας» δήλωσε ο προπονητής του Εσπερου ΑΟΠΑ, Γιάννης Μπαζίνας και πρόσθεσε: «Απέδωσε καρπούς η δουλειά που γίνεται παρά τις αντιξοότητες με το γηπεδικό.

Αποτελεί δικαίωση και επιβράβευση για τα κορίτσια, που είναι μικρά σε ηλικία και θα αγωνιστούν τα 8 από τα 10 και του χρόνου στην ίδια Κατηγορία και αυτό έχει τη σημασία του.

Ευχαριστώ όλους όσοι μας στηρίζουν και ειδικά τον πρόεδρο Κώστα Μαρλαφέκα, τον έφορο μας, Νίκο Κοτσώνη, τον συνοδό στην Ερμιονίδα Χρήστο Τσούρα, τη διοίκηση και φυσικά τα κορίτσια για την προσπάθεια που καταβάλουν από το ξεκίνημα της χρονιάς. Στα τελικά στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ανταγωνιστικό σύνολο και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται».

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στον προπονητή μας Γιάννη Μπαζίνα για αυτή τη μεγάλη επιτυχία» δήλωσε από την πλευρά του ο έφορος γυναικείου μπάσκετ του Έσπερου ΑΟΠΑ, Νίκος Κοτσώνης και συμπλήρωσε:

«Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω τον πρόεδρό μας, Κώστα Μαρλαφέκα και την διοίκηση του Συλλόγου για την στήριξη, αλλά και τους ανθρώπους του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ερμιονίδας για την φιλοξενία και την βοήθεια που μας παρείχαν σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά».

Διαιτητές: Νάστος και Τσιμπούρης.

Τα 10λεπτα: 10-24, 9-21, 14-19, 4-19.

ΑΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Σκορδής): Σάββα 12 (1), Τζανή 4, Κατσουράνη, Στάικου 4, Αντουλινάκη 8, Ξάνθου 4, Κ. Δημαράκη, Εμανουήλ 2, Τσούκα, Β. Δημαράκη 2, Ζαβαλάρη 2.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Μπαζίνας): Αναγνωπούλου, Ψυρρή 13 (1), Νάτσκου 16 (1), Τσιακμά 6, Καϊση 8, Τραγουστή 14, Καλύβα 2, Γιαννακοπούλου 2, Αργυροπύλου 10, Λάνταβου 12.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Πήρε τη νίκη και τη διαφορά ο Έσπερος ΑΟΠΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports