Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: 17ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ

Πάτρα: 17ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ

Από το Δήμο Πατρέων, την Ε.Σ.Κ.Α.Η. και την Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος

Το Τμήμα Άθλησης, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με την Ε.Σ.Κ.Α.Η. και την Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος, διοργανώνουν το 17ο εργασιακό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης (Basket).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όμοιες επαγγελματικές ομάδες εργαζομένων από την Πάτρα αλλά και τα υπόλοιπα γεωγραφικά διαμερίσματα του Νομού Αχαΐας με την προϋπόθεση όμως ότι οι αγώνες θα γίνονται στην περιφέρεια της Πάτρας.

Σκοπός του πρωταθλήματος είναι η άθληση των εργαζομένων που δεν έχουν την δυνατότητα να αθληθούν σε οργανωμένους χώρους, σε σωματεία ή στο σπίτι τους.

Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν σε κάθε αγώνα μέχρι 12  παίκτες. Από το σύνολο των παικτών κάθε ομάδας στους οποίους εκδίδεται δελτίο 2 μόνο μπορεί να είναι εν’ ενεργεία αθλητές τοπικών κατηγοριών ΕΣΚΑΗ.

Από αυτούς τους 2 μόνο 1 θα δηλώνεται στο φύλλο αγώνος σε κάθε παιχνίδι. Στον κανονισμό αυτό δε θα υπάρξουν εξαιρέσεις ακόμα και σε περιπτώσεις όπως έλλειψης παικτών λόγω αποβολών φάουλ, κλπ.

Σε ενέργεια θεωρούνται όσοι παίζουν σε ομάδες  Α1 και Α2 τοπικής ερασιτεχνικής κατηγορίας (ΕΣΚΑΗ) Β και Γ τοπικής ερασιτεχνικής κατηγορίας παίζουν ελεύθερα .

Δεν μπορούν να συμμετάσχουν εν ενεργεία παίκτες εθνικών κατηγοριών. Επίσης μπορούν να συμμετάσχουν ελεύθερα σε κάθε ομάδα όσοι παίχτες είναι άνω των 35 ετών (πλην παικτών εθνικών κατηγοριών).

Εν ενεργεία θεωρείται αυτός που αγωνίσθηκε στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2015-2016).

Δηλώσεις συμμετοχής, γίνονται στο Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού & Νέας Γενιάς,  (Βοηθητικά γήπεδα Παμπελοποννησιακού Σταδίου είσοδος Ι. Ρίτσου), τηλ  2610-313404,  2610-641708, Fax 2610-342270 στον κ. Λαμπρόπουλο Γεράσιμο, έως και την Παρασκευή  13/05/2016 & ώρα 13:00 που είναι και η τελευταία  ημερομηνία  υποβολής  αιτήσεων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού στην Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports