Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Αναβάλλεται λόγω ασθενείας για την Δευτέρα 23 Μαΐου η συναυλία των String Demons

Πάτρα: Αναβάλλεται λόγω ασθενείας για τη...

Στο Λιθογραφείον, στην Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων

Λόγω ασθενείας ενός των συντελεστών των String Demons, η προγραμματισμένη για απόψε Δευτέρα 18/4, συναυλία μεταφέρεται για την Δευτέρα 23 Μαΐου 2016.

Oι “String Demons’’ έχουν ξεκινήσει από την Αθήνα την περιπέτεια τους στον κόσμο στέκοντας πανάξια δίπλα στα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους τους.

Επόμενος σταθμός την περιοδείας τους η κεντρική σκηνή του θεάτρου Λιθογραφείον, μετά από συνεχόμενες sold out συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου αναμένεται να παρασύρουν το κοινό σε μία ’Συμφωνική γιορτή’ με βάση τα έγχορδα σε όλα τα μέρη της Μουσικής.

Ο ατμοσφαιρικός χώρος του θεάτρου Λιθογραφείον είναι ιδανικός για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι – εμπειρία από το παραδοσιακό στο κλασσικό, από το heavy metal στο λαϊκό, από τους εκκλησιαστικούς ύμνους στο ρεμπέτικο, στο rock... και όπου φτάνει η μουσική με θετική ενέργεια, τρέλα, ρυθμό  και έγχορδα.

Το “δαιμόνιο’’ πρόγραμμα τους θα το συμπληρώσουν με κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει σύντομα από μεγάλη εταιρία ταυτόχρονα Ελλάδα και εξωτερικό.

Oι ‘’String Demons’’ αν και έχουν ξεκινήσει σαν group μόλις το 2014 έχουν ήδη φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, μια και παρουσιάζουν έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture