Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φόρμουλα 1: Τρίτη νίκη για τον φοβερό Ρόσμπεργκ στην Κίνα

Φόρμουλα 1: Τρίτη νίκη για τον φοβερό Ρό...

Το απόλυτο για φέτος ο Γερμανός. Δεύτερος ο Φέτελ και τρίτος ο Κβίατ

Ασταμάτητος ήταν στην Κίνα ο Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος έκανε το 3 στα 3 και πανηγύρισε την έκτη σερί νίκη του. Δεύτερος ο Φέτελ, παρά τα προβλήματα της εκκίνησης, τρίτος ο Κβιάτ, εκπληκτική η Red Bull. Καλός και ο Ραϊκόνεν, που τερμάτισε πέμπτος, έβδομος ο Χάμιλτον.

Δεύτερος τερμάτισε ο Sebastian Vettel έπειτα από τρομερό come back μετά την σύγκρουση που είχε λίγα μέτρα μετά την εκκίνηση με τον Kimi Raikkonen.

Ο Γερμανός που ακόμα και μετά τον τερματισμό ζητούσε συγνώμη από την ομάδα, θεώρησε υπεύθυνο για την σύγκρουση τον Daniel Kvyat που επιτέθηκε από εσωτερική αιφνιδιάζοντάς τον, με αποτέλεσμα ο Γερμανός να ανοιχτεί ώστε να αποφευχθεί η σύγκρουση αλλά να πέσει για κακή του τύχη πάνω στον ομόσταβλό του. Ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν με το οποίο ούτε που ασχολήθηκαν οι αγωνοδίκες.

Ο Ρώσος πιλότος της Red Bull έκανε και αυτός τρομερή εμφάνιση τερματίζοντας στην τρίτη θέση χαρίζοντας στην ομάδα του το πρώτο της βάθρο για φέτος.

Ακολούθησε ο Daniel Ricciardo με τη δεύτερη Red Bull o οποίος στην εκκίνηση πέρασε τον Rosberg και οδήγησε την κούρσα μέχρι τον 3ο γύρο οπότε και το πίσω αριστερό λάστιχο του μονοθεσίου κλάταρε καθώς πάτησε σε κάποια συντρίμμια που βρίσκονταν διασκορπισμένα στην πίστα από τις επαφές που έγιναν στην αρχή του αγώνα.

Ο Αυστραλός κατάφερε να ανακάμψει και να φτάσει τελικά στην τέταρτη θέση δείχνοντας πως η Red Bull διαθέτει ένα μονοθέσιο ανταγωνιστικό, ικανό να κάνει την έκπληξη. Μετά το περιστατικό του Ricciardo έκανε την εμφάνισή του στην πίστα το αυτοκίνητο ασφαλείας καθώς σε αρκετά σημεία υπήρχαν διάσπαρτα κομμάτια από σπασμένες αεροτομές των μονοθεσίων, τα οποία έπρεπε να απομακρυνθούν.

Στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο Kimi Raikkonen που είχε και αυτός πολύ δύσκολη αποστολή μετά τη σύγκρουση με τον Vettel στην αρχή. Δούλεψε μεθοδικά, κάλυψε το χαμμένο έδαφος και κατάφερε τελικά να περιορίσει τις ζημιές.

Ο Felipe Massa έφερε την Williams στην έκτη θέση, μπροστά από τη Mercedes του Lewis Hamilton που ξεκίνησε από την τελευταία θέση και λίγα μέτρα μετά την εκκίνηση είδε τη Sauber του Ericsson να πέφτει πάνω του προκαλώντας ζημιά στην εμπρός αεροδυναμική πτέρυγα της Mercedes. Παρά το γεγονός ότι επισκέφτηκε συνολικά πέντε φορές τα pits (τις 2 κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στην πίστα το safety car) κατάφερε να φτάσει μέχρι την 7η θέση.

Η Toro Rosso είδε και τους δύο πιλότους της να τερματίζουν στους βαθμούς, με τον Max Verstappen να παίρνει την 8η θέση και τον Carlos Sainz να ολοκληρώνει τον αγώνα 9ος, περνώντας στο τέλος τον Valtteri Bottas.

Σε ρηχά νερά κινήθηκαν οι McLaren με τον Fernando Alonso και τον Jenson Button να τερματίζουν στη 12η και 13η θέση αντίστοιχα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φόρμουλα 1: Πρώτη πολ ποζίσιον της σεζόν για τον Ρόσμπεργκ στην Κίνα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports