Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ένα μουσικό event για την οικονομική ενίχυση του 2ου Street Art Festival Patras - ArtWalk 2

Ένα μουσικό event για την οικονομική ενί...

Διοργανώνεται από την Art in Progress την Κυριακή 17/4 στις 22.00 στην "Γιάφκα"

Η Art in Progress προσκαλεί το κοινό σε συναρπαστικά μουσικά event για την οικονομική ενίσχυση του 2ου Street Art Festival Patras - ArtWalk 2.

Η πόλη της Πάτρας ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της για 2η χρονιά σε ένα φιλόδοξο Street Art Festival, το ArtWalk 2, όπου μία από τις βασικές θεματικές του είναι η τέχνη του graffiti.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, σκοπός μας είναι: για πρώτη φορά στην Ελλάδα να δημιουργηθούν μέσα σε μία εβδομάδα περισσότερα από 10 murals σε μία πόλη!

Εμπνευσμένοι από τη δυναμική του γκράφιτι και την αναπάντεχη ανταπόκριση των συμπολιτών μας για την διάθεση τοίχων, αναμένουμε στην Πάτρα το πρότζεκτ Paradox Mural Festival.

Στο πλαίσιο του ArtWalk 2 Street artist, εικαστικοί, videoartist, γραφίστες, αρχιτέκτονες, ιστορικοί Τέχνης, ακαδημαϊκοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό και όλοι οι πολίτες της Πάτρας αναμένεται να συμμετέχουν σε κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στη χώρα μας, με ανοιχτές συζητήσεις, κριτική, ενημέρωση, workshops και ντοκιμαντέρ για την ελευθερία της έκφρασης στην Ελλάδα, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Η Art in Progress πιστή στην κοινωνία των πολιτών, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες,  προσδοκά να συντηρήσει το όραμά της, διοργανώνοντας σε εθελοντική βάση πρωτοποριακά εικαστικά φεστιβάλ που αποτελούν μια μοναδική πρόταση στην Πάτρα σε σχέση με τη σύγχρονη ελληνική και διεθνή τέχνη.

Η Art in Progress προσπαθεί να μην κάνει καμία έκπτωση στο μέγεθος του project που προέκυψε με την συμμετοχή του κόσμου.

Έτσι λοιπόν, διοργανώνει 1 μοναδικό μουσικό event με την εθελοντική προσφορά μουσικών, DJs και χώρων ψυχαγωγίας για την οικονομική ενίσχυση του ArtWalk 2.

Η μουσική βραδιά προγραμματίζεται για την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, στη ΓΙΑΦΚΑ στο τέρμα της οδού Κανάρη, κάτω από τα Ψηλαλώνια, παρέα με όμορφες μουσικές επιλογές από DJs που στηρίζουν το έργο της Art In Progress: ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΝΕΣΤΙΟΣ, ΜΑΡΤΙΝΑ ΣΕΡΓΙΟΥ, MIMHΣ ΠΛEΣΣAΣ, ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΟΡΗΣ, ΣΩTHPHΣ ΣTYΛIANOΣ, TAΣOΣ ΣTAYPOΠOYΛOΣ, TIMΩN KAPΔAMAΣ, ΗΛΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Ώρα έναρξης: 22:00.

Είσοδος: 10€ με ποτό.

* Η Art in Progress είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με αντικείμενο τον πολιτισμό και δραστηριοποιείται στη Πάτρα. Επικεντρώνεται στη διοργάνωση εικαστικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων και διοργανώνει το Διεθνές Εικαστικό Φεστιβάλ Πάτρας RE-culture και το Street Art Festival Patras, ArtWalk.

Η δράση της στηρίζεται από την κοινωνία των πολιτών και την εθελοντική συνεισφορά από ενεργούς φιλότεχνους πολίτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture