Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Έρχεται την Κυριακή "Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο καλός λύκος" από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Πάτρα: Έρχεται την Κυριακή "Η Κοκκι...

Στο Πάνθεον

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας μετά την μεγάλη επιτυχία της παιδικής παράστασης ''Ο Λύκος και τα 7 κατσικάκια'' επιστρέφει στην Πάτρα με την νέα του παραγωγή ''Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο καλός λύκος'' την Κυριακή 17/4 ώρες 11.30,  15.00 & 18.00 στο Θέατρο Πάνθεον, Πάτρα Η προπώληση πραγματοποιείται στο  Θέατρο Πάνθεον τηλ 2610-325778 . Προπώληση : 7€, Είσοδος : 9€ .

ΚΕΙΜΕΝΟ - ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με την παράσταση Ο Λαγός & η Χελώνα….μύθοι του Αισώπου σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του , καθώς παρουσιάζει για 6η χρονιά στην Πάτρα το πασίγνωστο παραμύθι του Σαρλ Περώ όπου γράφτηκε για 1η φορά το 1697.

Μετά ακολούθησαν οι Αδελφοί Γκρίμ όπου το διασκεύασαν με δυο διαφορετικές εκδοχές.

Η κοκκινοσκουφίτσα στον δρόμο για το σπίτι της Γιαγιάς παρακούει τις συμβουλές της μαμάς της και περνάει από το σκοτεινό μέρος του δάσους όπου συναντά τον Λύκο και ξεκινάει η ιστορία μας

Μια πιο χαρούμενη και αισιόδοξη εκδοχή!

Η Κοκκινοσκουφίτσα … και ο Καλός Λύκος.

Μια "αθώα" θεατρική μεταφορά που συνδυάζει την διδαχή και τη διασκέδαση. Ο αυθορμητισμός της Κοκκινοσκουφίτσας δημιουργεί "κωμικές" καταστάσεις και η πείνα του Λύκου μπλέκει περισσότερο τα πράγματα σε μια ιστορία που κερδισμένοι βγαίνουν όλοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture