Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Νίκη Ευρώπης για τον ΠΑΣ στο ντέρμπι με τον Πλατανιά

Σουπερλίγκ: Νίκη Ευρώπης για τον ΠΑΣ στο...

Οι Γιανιώτες επικράτησαν με 2-0 της ομάδας των Χανίων

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αφού πήρε την άδεια, πήρε και τον «τελικό» με τον Πλατανιά (2-0) και με τα 2 γκολ του Μανιά, ελπίζει σε παρουσία στα πλέι οφ και Ευρώπη! Δοκάρι ο Ντίνας για τους Χανιώτες.

ένα μέτριο ποιοτικά ματς στους "Ζωσιμάδες", ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Πλατανιά, χάρη στα δύο γκολ του Μιχάλη Μανιά, ο οποίος έφθασε τα 10 γκολ στην τρέχουσα σεζόν της Super League.

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ μετά τις 12 Μαρτίου και το 0-2 επί της Καλλονής στη Λέσβο, μεσολαβούντων δύο διαδοχικών ισοπαλιών.

Οι Ηπειρώτες έβαλαν τέλος στο νικηφόρο σερί των τριών διαδοχικών αγωνιστικών του Πλατανιά (με Λεβαδειακό, Βέροια και Ξάνθη).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, έτσι, ανέβηκε στην 6η θέση της Super League και πηγαίνει την επόμενη Κυριακή (17 Απριλίου) να παίξει  στη Ξάνθη με την τοπική ομάδα για την τελευταία (30ή) αγωνιστική, περιμένοντας να μάθει την εξέλιξη των αδειοδοτήσεων για την πιθανότητα να κυνηγήσει τη θέση των play-offs.

Γκολ: 24', 84' Μανιάς

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπέριος, Στρούνα, Γιάκος (62' Ακόστα), Λίλα, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Μανιάς (88' Φερφελής), Ίλιτς (80' Ηλιάδης)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παναγιώτης Μπουτζίδης): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν (81' Τσουράκης), Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Μιλούνοβιτς (70' Ράμος), Γουνδουλάκης, Ντίνας, Ανγκούλο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Νίκη για τον ΠΑΟΚ στο φινάλε-Ένα βήμα από τα πλέι-οφ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports