Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Απόλλων Carna τιμάει σήμερα τον αρχηγό του, Νίκο Αργυρόπουλο

Ο Απόλλων Carna τιμάει σήμερα τον αρχηγό...

Θα τον τιμήσει και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης

Ο Απόλλων Carna υποδέχεται σήμερα (18.00) τον Ολυμπιακό, για την 25η αγωνιστική της Α1 Eθνικής σε ένα παιχνίδι γιορτή, στο οποίο η πατρινή ομάδα θα τιμήσει τον αρχηγό της Νίκο Αργυρόπουλο.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν, η διοίκηση της ομάδας έχει ετοιμάσει μια μικρή εκδήλωση προκειμένου να αποχαιρετίσει τον παίκτη ο οποίος για 20 χρόνια φορά τη «μελανόλευκη» φανέλα.

Ουσιαστικά είναι η πρώτη εκδήλωση τιμής προς το πρόσωπο του Νίκου Αργυρόπουλου καθώς στο άμεσο μέλλον οι ιθύνοντες  του συλλόγου προγραμματίζουν μια ξεχωριστή αποχαιρετιστήρια «γιορτή» προκειμένου ευχαριστήσουν τον 38χρονο γκαρντ για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο Νίκος Αργυρόπουλος στο τέλος της σεζόν θα τερματίσει την καριέρα του στην Πάτρα και ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Χαλβατζάκης θα τον τιμήσει για την προσφορά του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Πατρινός αθλητής έχει γράψει την δική του ιστορία στο χώρο του μπάσκετ, ενώ αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι στην ιστορία των "μελανόλευκων", αφού είναι αρχηγός εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με ξεχωριστή σχέση με τους Πατρινούς φιλάθλους.

Ο Νίκος Αργυρόπουλος είναι δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του Απόλλωνα Carna, ενώ χρειάζεται άλλους 55 για να ξεπεράσει τον πρώτο σκόρερ Γιάννη Μολφέτα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Ο Απόλλων Carna υποδέχεται (18:00) τον Ολυμπιακό

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Νίκος Αργυρόπουλος: Ο "αρχηγός" κρεμάει τα παπούτσια του μετά από είκοσι χρόνια επιτυχιών στο παρκέ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μπάσκετ: Ο Απόλλων Carna κόντρα σε Ολυμπιακό και παράδοση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports