Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Εντυπωσιακός Πανιώνιος κόντρα στον ΠΑΟΚ-Εξασφάλισε τα πλέι-οφ

Σουπερλίγκ: Εντυπωσιακός Πανιώνιος κόντρ...

Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 3-1 του δικεφάλου στην Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος νίκησε 3-1 τον ΠΑΟΚ και έφτασε τους 44 βαθμούς, «κλειδώνοντας» την παρουσία του στα πλέι οφ με μια ακόμα επιβλητική εμφάνιση!

Είναι ποδοσφαιρικό θαύμα. Ομάδα χωρίς άδεια, 11αδα μόνο με Ελληνες. Κι όμως. Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος εξασφάλισε την είσοδό της στην πεντάδα την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ με το πολλαπλάσιο μπάτζετ κινδυνεύει να μείνει εκτός! Και το κατάφερε ο Πανιώνιος κόντρα σε μια ομάδα που είχαν το ίδιο στόχο.

Ο Πανιώνιος κάνει μία εξαιρετική σεζόν και όπως φάνηκε σήμερα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του δεν είχαν καμία διάθεση να χύσουν την καρδάρα με το γάλα στο φινάλε.

Με πολύ καλό παιχνίδι και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπακασέτα, επιβλήθηκαν με 3-1 του Δικεφάλου και σφράγισαν την παρουσία τους στα πλέι οφ.

Παράλληλα, έβαλαν τον ΠΑΟΚ σε μεγάλο μπελά στη μάχη για τα πλέι οφ (αν τελικά δεν πέσει η ποινή της αφαίρεση των 5 βαθμών για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό), αφού κέρδισαν και ο Πλατανιάς και ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές (ο ΠΑΟΚ παίζει με Λεβαδειακό στην Τούμπα και Πλατανιά στα Χανιά) προμηνύονται καυτές και ο Δικέφαλος θα παίξει χωρίς τον Αθανασιάδη που έφτασε τις επτά κίτρινες κάρτες.

Γκολ: 39' και 66' Μπακασέτας, 82' Ανσαριφάρντ / 53' Τζιόλης

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Τασουλής, Κόρμπος, Οικονόμου, Σιώπης, Πατσατζόγλου, Βλάχος, Καραμάνος (90'+1'  Αργυρόπουλος), Μασούρας (87' Χαλκιαδάκης), Καθάριος (66' Ανσαριφάρντ) και Μπακασέτας

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τζιόλης, Χαρίσης (46' Ροντρίγκες), Κάτσε (89' Aντονις), Κοροβέσης (75' Γκολάσα), Πέλκας και Αθανασιάδης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Ο Λέτο "έσωσε" την παρτίδα για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Βέροια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports