Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Εντυπωσιακή επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες-Συνέτριψε τον Ηρακλή στην Λεωφόρο

Σουπερλίγκ: Εντυπωσιακή επιστροφή του Πα...

Οι πράσινοι επιβλήθηκαν άνετα με 4-0 του "γηραιού"

Με δύο γκολ από Μπεργκ-Μολέδο, το τριφύλλι ξέσπασε και «σάρωσε» τον… φοβισμένο Ηρακλή με σκορ 4-0. Εκπληκτικός ο Βιγιαφάνιες, ωραίος ο Εβαντζελίστα!

Εύκολο βράδυ στην Λεωφόρο για το "τριφύλλι" που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον "γηραιό" και τον διέλυσε με 4-0.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν με 2-0 στο 27ο λεπτό, ενώ με δυο ακόμα τέρματα στην επανάληψη, πέτυχαν την δεύτερη πιο ευρεία νίκη τους στην Λεωφόρο τη φετινή περίοδο στο πρωτάθλημα (μετά το 4-0 εναντίον της Καλλονής).

Για ακόμη ένα παιχνίδι, ο Αντρέα Στραματσόνι, έδωσε φανέλα βασικού στον Σεμπάστιαν Λέτο, ωστόσο αυτό που προκάλεσε έκπληξη ήταν ότι ο Ιταλός τεχνικός ξεκίνησε κόντρα στον Ηρακλή και τον Ρόμπιν Λουντ.

Από την άλλη, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θέλησε να κάνει... πειράματα σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι και παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, ό,τι καλύτερο διέθετε.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους "πράσινους" αφού μόλις στο 8ο λεπτό ο Εβαντζελίστα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τσιλιανίδη και ο Γιάχος υπέδειξε πέναλτι.

Ο Μπεργκ που ανέλαβε την εκτέλεσή του νικήθηκε αρχικά από τον Χουάντερσον, όμως ο Σουηδός πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ για το "τριφύλλι".

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και με τον Ηρακλή σε σύγχυση, έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 27' από τη σέντρα του Εβαντζελίστα από τα δεξιά, ο Μολέντο που είχε προωθηθεί για ένα κόρνερ νωρίτερα, πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μια φάση για την οποία φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.

Η πρώτη φάση για τον "Γηραιό" ήρθε στο 36' με τον Μοντέιρο να κάνει ένα καλό σουτ και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Ο Παναθηναϊκός βγήκε με το ίδιο πάθος και όρεξη και στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 56' ο Μπεργκ λίγο έλειψε να χριστεί για δεύτερη φορά σκόρερ όμως ο Χουάντερσον του είπε "όχι". Τελικά ο Σουηδός πήρε το αίμα του πίσω στο 68ο λεπτό. Πήρε τη μπάλα από τον Βιγιαφάνες, την πέρασε κάτω από τα πόδια του Καρασαλίδη και πλάσαρε ιδανικά τον τερματοφύλακα του Ηρακλή για το 3-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό, τέσσερα λεπτά αργότερα από κόρνερ του Λέτο ο Μολέντο με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 4-0, με το δεύτερο γκολ του στο ματς.

Στο 81ο λεπτό, ο Ολιβιέ Μπουμάλ έκανε την επανεμφάνισή του με την πράσινη φανέλα μετά από ενάμιση μήνα απουσίας, περνώντας στη θέση του Βιγιαφάνιες.

Ο Μολέντο "άγγιξε" χατ-τρικ στο 83', όταν μετά από σουτ του Αμπέντ έκανε την προβολή, όμως είδε τον Μπουκουβάλα να διώχνει τη μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα. Τελικά το 4-0 δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης με τον Παναθηναϊκό να φτάνει σε μια πολύτιμη νίκη.

Γκολ: Μπεργκ (1-0 σουτ 9'), Μολέδο (κεφαλιά 27'),  Μπεργκ (3-0 σουτ 68'), Μολέδο (4-0 κεφαλιά 72').

Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Μολέντο, Νάνο, Ζέκα, Λουντ, Εβανζελίστα (Αμπέντ 65'), Βιγιαφάνιες (Μπουμάλ 81'), Λέτο (Μαμούτε 75'), Μπεργκ.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου (Στάμου 71'), Κυριακίδης, Τσιλιανίδης (μΠΟΥΛΟΎΤ 46'), Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Βέλλιος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσημη μορφή πήρε η απόφαση Κοντονή για οριστική διακοπή του Κυπέλλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports