Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ-πονγκ: Αδριανός, Παμβουξόγλου και Ηλιοπούλου στα τελικά του Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων

Πινγκ-πονγκ: Αδριανός, Παμβουξόγλου και ...

Εντυπωσιακοί αγώνες για την προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Εντυπωσιακοί αγώνες έγιναν τη Κυριακή κατά τη διάρκεια της προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ατομικών Αγωνισμάτων Εφήβων – Νεανίδων, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκούλι.

Ο ανταγωνισμός για τις θέσεις πρόκρισης ήταν μεγάλος και έγιναν δυνατές μάχες τόσο στα αγόρια, όσο και στα κορίτσια για τα εισιτήρια των προκρίσεων.

 

Στους αγώνες συμμετείχαν 51 αθλητές και αθλήτριες από Πάτρα, Πύργο, Αμαλιάδα, Κόρινθο, Ζευγολατιό και Ξυλόκαστρο, που αγωνίστηκαν με πολύ πάθος και κατάφεραν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών που βρέθηκαν στις εξέδρες του σταδίου.

Στους εφήβους προκρίθηκαν για τα τελικά του πρωταθλήματος ο Παμβουξόγλου Ανδρέας της ΕΑ Βόχας και ο Αδριανός Παναγιώτης των ΠΑΛ Φοινίκων Πάτρας, ενώ στις νεανίδες τη μία θέση πρόκρισης πήρε η Ηλιοπούλου Βασιλική επίσης των ΠΑΛ Φοινίκων Πάτρας.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων έγινε και η εκδήλωση της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Τοπικής Επιτροπής Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δυτικής Ελλάδας όπου έγιναν και οι απονομές για τα πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής   Ανδρών και της Β΄ Εθνικής Γυναικών Δυτικής Ελλάδας περιόδου 2014-2015.

Στην εκδήλωση εκτός των σωματείων, των αθλητών και των γονιών, παραβρεθήκαν ο κύριος  Πετρόπουλος Τάκης, Σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων σε θέματα αθλητισμού και πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και η κυρία Μητρογιάννη Γιωργία, προϊσταμένη του Τμήματος Φυσικής Αγωγής Νομού Αχαΐας, οι οποίοι τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση και έκαναν και τις απονομές στους πρωταθλητές της περσινής περιόδου.

Τα σωματεία που βραβεύτηκαν είναι:

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2014-2015

1.       ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΟΣ

2.       ΠΑΛ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΩΝ

3.       ΟΕΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «Ο ΛΕΩΝ»

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2014-2015

1.       ΦΑΕΘΩΝ ΑΟ

2.       ΑΣ ΙΦΙΤΟΣ

3.       ΑΟ ΓΑΛΗΝΗ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πινγκ-πονγκ: Σημαντικές εμφανίσεις για τον Ίφιτο στα προκριματικά του Πανελληνίου Νέων-Νεανίδων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports