Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Εμφατική επιστροφή του ΟΦΗ στις νίκες

Ποδόσφαιρο: Εμφατική επιστροφή του ΟΦΗ στις νίκες

Οι Κρητικοί επιβλήθηκαν του Εθνικού με 4-0

Ο ΟΦΗ με μπροστάρη τον Θανάση Πατηνιώτη ο οποίος είχε ένα γκολ και μια ασίστ, συνέτριψε με 4-0 τον Εθνικό στο "Γεντί Κουλέ" για τη 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής μειώνοντας τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Φωστήρα.

Μετά την ήττα από τον Φωστήρα, ο ΟΦΗ έμεινε πίσω στην μάχη της ανόδου και άπαντες ήθελαν μόνο τη νίκη στην ομάδα κόντρα στον Εθνικό. Αυτό έδειξαν με το... καλημέρα στο ματς που έγινε στο «Γεντί Κουλέ» όταν και είχαν την υπεροχή σε όλο το πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο πρώτο μέρος.

Αυτό έγινε όμως στην επανάληψη. Στο 48', ο Περογαμβράκης με κεφαλιά έκανε το 1-0 και κάπου εκεί άρχισε το... πάρτι των Κρητικών! Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πατινιώτης με σουτ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Εθνικού έκανε το 2-0. Πριν συμπληρωθούν 60 λεπτά αγώνα, στο 59', ο Μαρτσάκης μετά από ασίστ του Περογαμβράκη διαμόρφωσε το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 66' από τον Κιάσσο, ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Βουτσινά.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατινιώτης, Κώτσιος, Φαζός, Κιάσσος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Σαχινίδης (74' Κουσίδης), Κοιλιάρας (77' Δαμιανάκης), Πιθαρούλης (50' Μαρτσάκης).

Εθνικός: Βουτσινάς, Στασινός, Γερολύμος (46' Μπένα), Μαντζώρος, Τερζής, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Σούφλας, Στρατάκης, Αργυρίου (46' Κατίδης), Σουλελές (46' Μάναλης).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Στον Φωστήρα το ντέρμπι-Σε περιπέτειες ο ΟΦΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports