Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Στον Φωστήρα το ντέρμπι-Σε περιπέτειες ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο: Στον Φωστήρα το ντέρμπι-Σε π...

Η ομάδα του Ταύρου επιβλήθηκε 1-0 των Κρητικών

Ο ΟΦΗ πήρε πίσω τους έξι βαθμούς, όμως έχασε από τον Φωστήρα και βρέθηκε αρκετά πίσω όσον αφορά την άνοδο στην Β' Εθνική. Με δέκα τελείωσαν το ματς οι Κρητικοί.

Ηταν από την αρχή δύσκολο το παιχνίδι. Ο Φωστήρας έχει δυνατή ομάδα με καλή άμυνα κι αυτό αποδείχθηκε και την Κυριακή το μεσημέρι όταν και υποδέχθηκε τον ΟΦΗ. Η Κρητική ομάδα ήθελε νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της γι' άνοδο αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Φωστήρας με το γνώριμό του σκορ (1-0) πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς μειώνοντας σε δραματικό βαθμό τις ελπίδες του ΟΦΗ γι' άνοδο.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης κι αυτός που έκρινε το ματς ήταν ο Παραράς στο 42' ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Κασμερίδη. Μάλιστα ο ΟΦΗ τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες μιας και ο Πιθαρούλης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Φωστήρας: Μπότος, Χαλκιάς, Μάναλης, Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ταχματζίδης (83′ Ντάφλας), Καιμακαμούδης (68΄Ντάλας), Όγκμποε (92′ Σκάρος) , Δωροβίνης, Λάσκαρης.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατηνιώτης, Φαζός (68΄Μαρτσάκης), Κώτσιος, Κιάσσος, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Κοιλιάρας (61΄Πιθαρούλης) , Περογαμβράκης, Σαχινίδης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ποδαρικό με νίκη για τον Άρη στην Κρύα Βρύση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports