Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Τρίτος χρόνος «Πυθαγόρας», τρίτος χρόνος επιτυχίας!

Παναχαϊκή: Τρίτος χρόνος «Πυθαγόρας», τρ...

Ο υπεύθυνος και εμπνευστής του προγράμματος, Μάρκος Μυκωνιάτης, στο thebest.gr

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μπάσκετ της Παναχαϊκής τα τελευταία χρόνια, «μιλάει» από μόνη της. Τα αποτελέσματα δικαιώνουν τις προσπάθειες των ιθυνόντων του συλλόγου και η φήμη της έχει εξαπλωθεί από άκρη σε άκρη στην πόλη και όχι μόνο.

Το πρωτότυπο πρόγραμμα «Πυθαγόρας» κλείνει φέτος τρία χρόνια δράσης και η επισκέψεις που πραγματοποιούν παιδιά και προπονητές σε ιστορικούς χώρους αλλά και αθλητικά κέντρα, το κάνει ξακουστό και πέρα από τα στενά αθλητικά όρια της πόλης μας.

Η ακαδημία απαριθμεί 190 παιδιά και με εξειδικευμένο προσωπικό από καθηγητές φυσικής αγωγής, ψυχολόγο, διαιτολόγο και φυσικοθεραπευτή παρέχει στους μικρούς καλαθοσφαιριστές όλα τα εφόδια ώστε να εξελιχθούν ως άνθρωποι πρώτα αλλά και ως αθλητές.

Όλα τα παιδιά των ακαδημιών συμμετέχουν στις δράσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος «Πυθαγόρας» . Πρόγραμμα το οποίο στοχεύει στην απόκτηση των πνευματικών εφοδίων ώστε οι αθλητές να μπορέσουν να εξερευνήσουν κα να αγγίξουν τα όριά τους.

Ο ιδρυτής του εκπαιδευτικού προγράμματος αλλά και υπεύθυνος των υποδομών της Παναχαϊκής, Μάρκος Μυκωνιάτης, με δηλώσεις του στο thebest.gr επισημαίνει:

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που γίνεται στην ακαδημία. Έχουν μπει τα θεμέλια για να επαναπροσδιοριστούν οι αρχές και τα ιδανικά του αθλητισμού στα παιδιά.

Είναι σημαντικό επίσης, που οι ομάδες της ακαδημίας βρίσκονται στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ-Η γιατί τα παιδιά αποκτούν αγωνιστικές εμπειρίες και οι προπονητές διαχειρίζονται τα θετικά και τα αρνητικά αποτελέσματα.

Είμαστε υπέρμαχοι της μέγιστης προσπάθειας, χωρίς να δημιουργούμε εμμονές για το αποτέλεσμα. Είναι η τρίτη χρονιά, αυτή που διανύουμε, του προγράμματος που έχει αγκαλιαστεί από γονείς και παιδιά.

Είναι ένα γεγονός που μας δίνει δύναμη και ενέργεια να συνεχίσουμε το έργο μας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports