Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

H Παναχαϊκή θα πάει Μυκήνες

H Παναχαϊκή θα πάει Μυκήνες

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Πυθαγόρας"

Για τις 21 Μαρτίου ημέρα Σαββάτο έχει προγραμματιστεί η δεύτερη εκπαιδευτική δράση του προγράμματος ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ με την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και την παρακολούθηση του ντέρμπι της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Αρκαδικού – Καβάλας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα κάνει την δική του προσέγγιση στη γνώση με σκοπό να δώσει στα παιδιά τα πνευματικά εφόδια και τα οπτικά ερεθίσματα στο δρόμο προς την ομαδική και ατομική καταξίωση. Η γνωριμία και επαφή με υγιή πρότυπα στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και η συλλογή εικόνων από τα αξιοθαύμαστα μνημεία του τόπου μας είναι η αφετηρία στο δρόμο που χαράζει ένας αθλητής.

Ουσιαστικά η δράση Πυθαγόρας παντρεύει τον αθλητισμό με την παιδεία και τον πολιτισμό. Αυτό το πάντρεμα ιδεών λειτουργεί ευεργετικά στην ανάπλαση και διαμόρφωση των χαρακτήρων των παιδιών. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης πριν 3 μήνες και η παρακολούθηση του αγώνα Ολυμπιακού – Κόροιβου.

Το πρόγραμμα είναι υπό την αιγίδα της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης και θα το παρακολουθήσουν παιδιά όλων των ηλικιακών ομάδων της ακαδημίας.

Στη διάρκεια του ταξιδιού θα μιλήσουν ο ψυχολόγος των Ακαδημιών κ. Στεφανάτος Αλέξης, ο εκπρόσωπος του ΕΣΥΝ για τις καταστροφικές συνέπειες των αναβολικών, καθώς και οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Παπαθανασίου Κώστας και Μυκωνιάτης Μάρκος σχετικά με τον πολιτισμό των Μυκηνών.

Στο ημίχρονο του αγώνα Αρκαδικού – Καβάλας θα γίνει βράβευση των παραγόντων του μπάσκετ της Παναχαϊκής και του Αρκαδικού κ. κ. Παναγιώτη Σεμιτέκολου και Τάκη Παγκράτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports