Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Φοβερό ντεμπούτο για την Στεφανίδη με 4,71 μέτρα

Στίβος: Φοβερό ντεμπούτο για την Στεφανί...

Στο επί κοντώ

Κάτι παραπάνω από θετικό ήταν το ντεμπούτο της Κατερίνας Στεφανίδη, στις υποχρεώσεις της στο...ολυμπιακό 2016.

Η έμπειρη άλτρια του επί κοντώ στον πρώτο της αγώνα στη σεζόν, στο Akron Pole Vault Convention, ξεπέρασε τα 4,71 μ. και έδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Μάλιστα κατάφερε να σημειώσει μια σπουδαία επίδοση σε μια διοργάνωση, που δεν είχε για εκείνη καμία άλλη σημασία,  πέρα από το να διαπιστώσει αν η δουλειά της προπόνησης αρχίζει να αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο. Η "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση, ξεπέρασε με την πρώτη το 4,71 μ. κι έπειτα απέτυχε στα 4,81 μέτρα.

Νωρίτερα είχε ξεπεράσει με την πρώτη τα 4,39 μ., με την δεύτερη τα 4,50 μ. και την πρώτη τα 4,60 μ. και 4,70 μέτρα. Το 4,71 μ. είναι η καλύτερη επίδοση που έχει σημειώσει η Στεφανίδη σε ντεμπούτο της στη σεζόν και υπολείπεται μόλις έξι εκατοστά από το απόλυτο ατομικό της ρεκόρ. Δεύτερη με 4,71 μ. ήταν η Ντένι Πέιν και τρίτη η Μέρι Σάξερ με 4,50 μέτρα. Η Στεφανίδη "σκαρφάλωσε" στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας λίστας πίσω από το 4,80 μ. της Αμερικανίδας Τζένιφερ Σουρ.

Ο Σον Μπαρμπέρ ήταν νικητής στους άνδρες, στην ίδια διοργάνωση με 5,70 μ. και χαμένες προσπάθειες στα 5,83 μέτρα. Ο Καναδός, με φετινό 5,88 μ., άφησε στη δεύτερη θέση τον Σκοτ Χιούστον με 5,60 μ. και στην τρίτη τον Πίτερ Γκάρατι με 5,45 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Kατερίνα Κυριακοπούλου: "Θέλω να αγωνισθώ για την Αλέκ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports