Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

The Best Comedy Week vol. 1 | Το στοίχημα, η ανταπόκριση και η αισιοδοξία

The Best Comedy Week vol. 1 | Το στοίχημ...

Αντί απολογισμού...

To The Best Comedy Week, που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα.

Ακόμα είναι πολύ φρέσκια η όλη προσπάθεια και πολύ δυνατά τα συναισθήματα, για να γίνουν ορθολογικοί απολογισμοί -κι αυτός δεν είναι τέτοιος.

Σε καιρούς που μόνο εύκολοι δεν είναι για λήψη πρωτοβουλιών τέτοιου βεληνεκούς, στο thebest.gr πήραμε την απόφαση να διοργανώσουμε αυτό το μοναδικό στο είδος του εβδομαδιαίο φεστιβάλ κωμωδίας, με κύρια στόχευση να προσφέρουμε στον κόσμο δυο πράγματα που λείπουν ίσως περισσότερο από κάθε τι άλλο: γέλιο και αισιοδοξία!

Οι προσδοκίες σχετικά με την επιτυχία του, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ήταν συγκρατημένες, τόσο εξαιτίας της δύσκολης -οικονομικά- συγκυρίας, όσο και γιατί δοκιμάζαμε κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της πόλης.

Διαψεύστηκαν πληρως.

Το Πατρινό κοινό αγκάλιασε με απροσδόκητη μαζικότητα όλα τα events και τις παραστάσεις της εβδομάδας, με συνέπεια τα περισσότερα εξ αυτών να γίνουν sold out και να αναγκαζόμαστε -δυστυχώς- να διώχνουμε και κόσμο.

Για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα του φεστιβάλ, υπάρχουν άλλοι πιο αρμόδιοι να μιλήσουν. Υπάρχουν όμως δύο αξιόπιστα, καθημερινά επαναλαμβανόμενα, φαινόμενα στα οποία μπορούμε να βασιστούμε, για να ισχυριστούμε πως μάλλον κι εδώ το φεστιβάλ στέφθηκε με επιτυχία:
-γέλια μέχρι δακρύων, εκατοντάδων ανθρώπων σε κάθε παράσταση
-παρατεταμένα χειροκροτήματα και θερμότατα σχόλια στο τέλος κάθε event

Κάπως έτσι, μας έμεινε μια απόφαση λιγότερη για το 2016, καθώς αυτή για την καθιέρωση και θεσμοθέτηση του The Best Comedy Week την πήρατε όλοι εσείς για εμάς -εξ ου και το vol. 1 του τίτλου!

Είναι βέβαιο πως έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε και πολλά σημεία να βελτιώσουμε στο κομμάτι που λέγεται "διοργάνωση μεγάλου φεστιβάλ". Υποσχόμαστε να τα κάνουμε και να σας παρουσιάσουμε του χρόνου ένα ακόμα πιο πλήρες, πιο δυναμικό, πιο φρέσκο και πιο διασκεδαστικό The Best Comedy Week!

Κλείνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς
-σε όλους τους μοναδικούς καλλιτέχνες που συμμετείχαν και στήριξαν την πρώτη αυτή χρονιά του φεστιβάλ!
-σε όλες τις ομάδες των χώρων που το φιλοξένησαν, οι οποίες έκαναν εξαιρετική δουλειά!
-σε όλους τους συνεργάτες στο thebest.gr για την υπομονή και την άψογη υποστήριξη!
-στους χορηγούς μας, που πήραν το ρίσκο να στηρίξουν αυτήν την πρωτοβουλία, χωρίς αν έχουν κάτι απτό στα χέρια τους, μόνο επειδή πίστεψαν σε αυτή!
-ξεχωριστά, στον project manager Τηλέμαχο Τσαρδάκα, καθώς απλά, χωρίς αυτόν, το φεστιβάλ δεν θα είχε γίνει ποτέ πραγματικότητα!
-και πάνω και πέρα απ' όλα, σε όλους εσάς που στηρίξατε με την παρουσία, τα θερμά σχόλια και τα άφθονα γέλια σας, το The Best Comedy Week, το 1ο εβδομαδιαίο φεστιβάλ γέλιου της Πάτρας!

Αυτά τα λίγα, συν ένα τελευταίο -μην ξεχνάτε: Always look on the bright (or funny) side of life!

 

Η ομάδα του The Best Comedy Week

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture