Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Πάτρα κι ο χορός των ψευδαισθήσεων - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η Πάτρα κι ο χορός των ψευδαισθήσεων - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Από την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στεφανάκη

Είχε μουσική, χορό, λόγο, συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και αφοσιωμένους αναγνώστες. Ο λόγος για την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στεφανάκη, "Ο χορός των ψευδαισθήσεων", η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Βυζαντινό.

Για τη λογοτεχνία κυρίως και όχι για το τελευταίο του μυθιστόρημα μίλησε ο συγγραφέας. "Η λογοτεχνία μας εμφυσά το μικρόβιο της αμφιβολίας" και επιπλέον "μας δείχνει ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται",είπε μεταξύ άλλων, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού,

Ο Δημήτρης Στεφανάκης πρόσθεσε ότι η λογοτεχνία δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, αλλά μπορεί να μας βοηθήσεις να αλλάξουμε κάτι από μας και επανέλαβε ότι θα ήθελε να τον θυμούνται ως έναν καλό αναγνώστη κι όχι ως συγγραφέα, εξηγώντας ότι και οι συγγραφείς είναι αναγνώστες που κάποιες φορές περνούν απέναντι, στην όχθη της συγγραφής.

Για το βιβλίο μίλησε η Αναστασία Δημητροπούλου, Φοιτήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πάτρας, ενώ το λογοτεχνικό έργο του κ. Στεφανάκη προσέγγισε η Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου, Αναγνώστρια, Υπεύθυνη της θεατρικής Ομάδας «Ταξιδευτές της Πρόζας»

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορευτές: Χρήστος Κεφάλας και Σοφία Τσιροπούλου, οι οποίοι χόρεψαν tango αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού, ενώ το ίδιο ίσχυσε και για τη  Φωτεινή Στεφανοπούλου, που έπαιξε σαξόφωνο.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture