Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ένα βήμα από την επόμενη φάση του Κυπέλλου ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδόσφαιρο: Ένα βήμα από την επόμενη φάσ...

Οι Ηπειρώτες κατάφεραν με 10 παίχτες και επικράτησαν στο Μενίδι του Αχαρναϊκού με 2-1

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο ΠΑΣ Γιάννινα! Αν και με δέκα παίκτες για 20 λεπτά, οι Ηπειρώτες «χτύπησαν» στην εκπνοή και επικράτησαν 2-1 του μαχητικού Αχαρναϊκού.

Τους 4 βαθμούς έφτασε στον 1ο όμιλο για τους "32" του Κυπέλλου ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε στο Μενίδι με 2-1 του Αχαρναϊκού, αν και έπαιζε από το 69' με αριθμητικό μειονέκτημα (αποβλήθηκε ο Κοζορώνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα).

Ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο κατά το οποίο οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ (είχαν πιο κλασικές ευκαιρίες), ο ΠΑΣ στο 50' κατάφερε να κάνει το 1-0. Με κοντινή προβολή ο Γιάκος νίκησε τον Παγούδη και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η ισοφάριση ήρθε στο 65'. Με καταπληκτική κεφαλιά του Κωστόπουλου οι "πράσινοι" έκαναν το 1-1, ενώ οι Γιαννιώτες στο 69' κλήθηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο.

Δεν το έβαλαν κάτω, παρότι ο προπονητής του Γιάννης Πετράκης υποχρεώθηκε να κάνει και αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών. Η λύτρωση ήρθε στο 89' και ενώ ο Αχαρναϊκός ήταν αυτός που πίεζε για δεύτερο γκολ.

Ο Σαπαλίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας έπειτα από κεφαλιά του Φερφελή στο δοκάρι και με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-2. Αυτή ήταν και η πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη για τον ΠΑΣ.

Αχαρναϊκός (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Μουστάκης, Σωτηράκος, Μωυσιάδης, Κωστόπουλος, Εμέκα, Μάρης, Αθανασίου (66' Παβίσεβιτς), Καλογερόπουλος (77' Ιωαννίδης), Φιγκέιρα (55' Ομπράντοβιτς), Ταμπάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Στρούνα (66' Τσουκαλάς), Μπέριος, Σκόνδρας (46' Τζημόπουλος), Ναδάλες, Κοζορώνης, Λίλα (77' Τσάβες), Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Γιάκος, Φερφελής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Άνετη νίκη για τον Ηρακλή επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Καυτανζόγλειο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports