Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κολόμβος στο thebest.gr: “Να γίνουν οι Πατρινοί ο επιπλέον παίκτης μας”

Κολόμβος στο thebest.gr: “Να γίνουν οι Π...
Λαλιώτη Αμαλία

Ο Πατρινός διεθνής φουνταριστός του Ολυμπιακού μίλησε για το σημερινό παιχνίδι της Εθνικής με την Ουγγαρία

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος επιστρέφει αγωνιστικά στην Πάτρα, όπου σήμερα με την Εθνική ομάδα των ανδρών θα υποδεχθεί στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός"(20:00) την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ.

Ο Πατρινός διεθνής φουνταριστός του Ολυμπιακού, μίλησε στο thebest.gr για το σημερινό παιχνίδι και όχι μόνο.

Το καλοκαίρι πανηγυρίσατε με την Εθνική ομάδα το χάλκινο μετάλλιο, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν. Το πίστευες πριν ξεκινήσει η διοργάνωση;

Ήταν σημαντική επιτυχία, το χαρήκαμε και το κυριότερο είναι ότι η ομάδα είναι καλή και έχει μέλλον. Θεωρώ ότι έχει πολλά να δώσει ακόμη η Εθνική.

Το Γουόρλντ Λιγκ είναι μία σημαντική διοργάνωση και σήμερα στην Πάτρα, θα αναμετρηθούν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου. Ο στόχος σας;

Ο κόσμος της Πάτρας θα αποτελέσει τον επιπλέον παίκτη, αφού είμαστε σε μία πόλη που αγαπά το πόλο. Στόχος είναι η νίκη, παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε τους αντιπάλους μας και την αγωνιστική τους φιλοσοφία, ενώ έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι.

Μεγάλος στόχος είναι και η διάκριση στην Ολυμπιάδα του Ρίο;

Είμαστε γενικά καλή και σταθερή ομάδα και έχουμε κερδίσει μεγάλους αντιπάλους. Δεν έχουμε κάτι να ζηλέψουμε από ομάδες με μεγάλη παράδοση στο άθλημα. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Εθνική του πόλο, στις Ολυμπιάδες έχει παράδοση με τις συμμετοχές και τις επιτυχίες της.

Εκτός όμως από την Εθνική, αγωνίζεσαι και στον Ολυμπιακό. Πώς είναι να είσαι μέλος της καλύτερης ελληνικής ομάδας πόλο:

Στον Ολυμπιακό δουλεύουμε επαγγελματικά. Ο κάθε παίκτης κάνει αυτό που θέλει χωρίς προβλήματα και το μόνο που σε νοιάζει είναι να παίζεις και να γίνεσαι καλύτερος. Αυτό είναι σημαντικό για έναν αθλητή.

Υπάρχει κούραση στους παίκτες του Ολυμπιακού, που έχετε δώσει ήδη δύο παιχνίδια τις τελευταίες ημέρες;

Το έχουμε συνηθίσει και δεν μας επηρεάζει. Ένα τέτοιο παιχνίδι σαν το σημερινό είναι σημαντικό και αποτελεί κίνητρο από μόνο του, δεν θέλεις κάτι άλλο. Είμαστε επαγγελματίες, παίζουμε σε κάθε αγώνα για να κερδίσουμε.

Οι περισσότεροι διεθνείς προέρχεστε από τον Ολυμπιακό, όπου και ομαδικά έχετε ένα πιο υψηλό επίπεδο από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Πως βλέπετε τα παιχνίδια της Α1 Εθνικής;

Το ότι είμαστε οι περισσότεορι από την ίδια ομάδα έχει βοηθήσει την Εθνική. Είμαστε δεμένη ομάδα και είναι κάτι που δεν το έχουν οι άλλες.

Σε ότι αφορά τα παιχνίδια στην Ελλάδα είναι σαν προπόνηση, αλλά και η προετοιμασία και μόνο σε για κάθε αγώνα είναι σημαντική. Κάθε αγώνας για την Ευρώπη είναι δυνατός και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος μας βοηθούν.

 

Στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό έχετε παίξει κόντρα στη ΝΕΠ. Πως είδες την πατρινή ομάδα;

Η ΝΕΠ δεν ήταν προετοιμασμένη για την Α1 Εθνική και θεωρώ ότι άργησε ο προγραμματισμός της. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσουν να προσαρμοστούν όλοι στην κατηγορία.

Κερδίζουν όμως εμπειρίες και παλεύουν τα παιχνίδια τα παιδιά, άλλωστε δεν έχουν κάτι να χάσουν και σίγουρα δεν θα έχουν άγχος. Ο Λάμπρος (σ.σ. Αναστασόπουλος) κάνει καλή δουλειά και μόνο καλύτερα θα πάνε στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Στην Πάτρα από την Κυριακή η Εθνική πόλο των ανδρών

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports