Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Δια βίου αποκλεισμός για τον Πλατινί προτείνει η ΦΙΦΑ

Ποδόσφαιρο: Δια βίου αποκλεισμός για τον...

Η Επιτροπή Ηθικής ολοκλήρωσε την έρευνα για τη διαφθορά στο εσωτερικό της ΦΙΦΑ

Τον δια βίου αποκλεισμό του Μισέλ Πλατινί από το ποδόσφαιρο εισηγήθηκε η Επιτροπή Ηθικής της FIFA για την πληρωμή των 2 εκατ. δολαρίων από τον Ζεπ Μπλάτερ.

Ίσως ο αποκλεισμός των 90 ημερών από τα καθήκοντα του να είναι μόνο η αρχή για τον Μισέλ Πλατανί... Η Επιτροπή Ηθικής της FIFA εισηγήθηκε στο ειδικό δικαστήριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, τον δια βίου αποκλεισμό του προέδρου της UEFA, από οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με με το ποδόσφαιρο.

Η Επιτροπή Ηθικής ολοκλήρωσε την έρευνα για τη διαφθορά στο εσωτερικό της FIFA, με τον παλαίμαχο Γάλλο ποδοσφαιριστή να να κατηγορείται γιαχρηματισμό ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ από τον Σεπ Μπλάτερ. Το συμπέρασμα της ήταν να προτείνει την εκπαραθύρωση του Πλατινί από κάθε σχέση με το ποδόσφαιρο.

Ο δικηγόρος του Πλατινί, Τιμπό Νταλ έκανε λόγο για σκανδαλώδη πρόταση και ζήτησε τη απόρριψη της, ενώ ο ίδιος ο Γάλλος έχει εκφράσει την πρόθεση να προσφύγει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, εφόσον του επιβληθεί αυτή η ποινή.

Ο πρόεδρος του ειδικού δικαστηρίου, Χανς Γιοακίμ Έκερτ, θα ανακοινώσει την απόφαση λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ενώ, ήδη έχει απορριφθεί η υποψηφιότητα του Πλατινί για την προεδρία της FIFA.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports