Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Στραματσόνι

Ποδόσφαιρο: Ισοπαλία του Παναθηναϊκού στ...

Οι πράσινοι αναδείχθηκαν 1-1 με τον Λεβαδειακό σε φιλική αναμέτρηση

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Λεβαδειακό, με τον Εσιέν να παίζει για 45 λεπτά.

Αυτή τη φορά ο Μάικλ Εσιέν φαίνεται πως παίρνει θέση στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι χωρίς αστερίσκους, αφού ο Γκανέζος αγωνίστηκε για 45 λεπτά στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στο "Γεώργιος Καλαφάτης", που έληξε ισόπαλο 1-1!

Ο Στραματσόνι τον χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο και ο 32χρονος αμυντικός χαφ τον ικανοποίησε, όχι τόσο με την απόδοση του, όσο με το ότι δεν ένιωσε ενοχλήσεις, κοντραρίστηκε με αντίπαλους και κινήθηκε ως κανονικός ποδοσφαιριστής, με αυτοπεποίθηση και όχι ως τραυματίας σε φάση αποκατάστασης.

Ασφαλώς, ακόμα δεν έχει τον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, είναι φανερό ότι του λείπει ο ρυθμός και δεν έχει την ανάλογη φυσική κατάσταση.

Είναι πρόωρο να γραφτεί ότι μπορεί να αρχίσει βασικός στο ματς με τον Ολυμπιακό, διότι μεσολαβούν λίγες ημέρες και δεν προλαβαίνει να φτάσει στα επίπεδα των συμπαικτών του.

Ωστόσο, είναι σημαντικό ότι για πρώτη φορά από την ημέρα που υπέγραψε, συμπεριφέρεται ως κανονικός ποδοσφαιριστής.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (46’ Γιαννακόπουλος), Βέμερ (46’ Μαρινάκης), Νάνο (46’ Μπούρμπος), Σάντσεθ (46’ Κουτρουμπής), Ταυλαρίδης (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Λαγός (46’ Εσιέν), Λουντ (70’ Δώνης), Ζέκα (46’ Καλτσάς), Ατζαγκούν (65’ Αγγελόπουλος Γ.), Κλωναρίδης, Πέτριτς (65’ Νιούμαν).

Λεβαδειακός: Τσιντώτας (46’ Μοσχονάς), Μανωλάς, Μάγκας, Τριποτσέρης, Μουλόπουλος, Στάθης, Μαχαίρας (67’ Ναβάρο), Θέος (70’ Χατζηλάμπρος), Ντομοβτσίσκι (79’ Τόπι), Φαβάλι (70’ Παππάς), Μίνγκας (70’ Καψάσκης).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Εσιέν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports